To je to što me zanima!

Izrael napao iranski konzulat u Damasku: Ubili su zapovjednika njihove revolucionarne garde?

Sirijska državna televizija potvrdila je da je napadnut iranski konzulat. Iranski mediji ranije su izvijestili da je pogođena zgrada blizu veleposlanstva
Vidi originalni članak

Izraelski zrakoplovi u ponedjeljak su pogodili iranski konzulat u Damasku, a libanonski sigurnosni izvori tvrde da je u napadu ubijen visoki zapovjednik Iranske revolucionarne garde Mohamad Reza Zahedi. 

Reutersovi novinari na mjestu događaja u okrugu Meze u sirijskoj prijestolnici govore o sravnjenoj zgradi, dimu koji se diže iz ruševina te vozilima hitnih službi oko pogođene lokacije.

Glasnogovornik izraelske vojske rekao je kako "ne komentira izvješća inozemnih medija”. 

STALI PREGOVORI Ništa od dogovora o primirju u Gazi: Izraelci napustili Dohu, optužili su Hamas za sabotažu

Sirijska državna televizija potvrdila je da je napadnut iranski konzulat. Iranski mediji ranije su izvijestili da je pogođena zgrada blizu veleposlanstva, a iranska studentska novinska agencija piše kako su mete bili konzulat i rezidencija veleposlanika. 

Izrael je od početka sukoba u Pojasu Gaze pojačao zračne napade na Siriju, gađajući ciljeve proiranskog pokreta Hezbolah i Iranske revolucionarne garde, saveznike sirijskog predsjednika Bašara al-Asada.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • lolita 29 01.04.2024.

    hoce li zidovi ponosno nositi svoju zastavu na olimpijadi ili ce biti izbaceni poput rusa?

  • MaxMatrix 01.04.2024.

    Samo potvrda da Izrael ima otpočetka jasan i jedni bitan zadatak..uvući Iran u sukob pošto poto..a onda veliki brat uskače da se konačno obračuna sa trnom u oku. Dakle Izrael je napao glavni grad druge države (sa kojom nije u ratu) i sravnio sa zemljom ambasadu (međunarodno zaštićeno tlo) treće zemlje sa kojom nije u ratu !!??? Pa da ovo napravi bilo tko bilo gdje odmah bi se sasula sva sila saveznika da ih uništi do temelja, ali ovdje niti nikakvih sankcija ili opomena neće biti...jadno, licemjerno, odvratno. Ajmo sad minusi ovih budaletina na "najrelevantnijim" mjestima

  • nedam se 01.04.2024.

    Izrael 👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare