To je to što me zanima!

Izrael neće pristati da Hamas ostane na vlasti u Pojasu Gaze

Uništenje Hamasovih kapaciteta za vladanje i vojnih kapaciteta u Pojasu Gaze i povratak svih talaca. Neće biti prekida vatre po kojem bi taoci ostali u Pojasu Gaze a Hamas na vlasti, rekao je glasnogovornik izraelske vlade
Vidi originalni članak

Izrael neće pristati na dogovor o prekidu vatre s Hamasom po kojem bi izraelski taoci ostali u Pojasu Gaze a Hamas ostao na vlasti, rekao je u utorak glasnogovornik izraelske vlade Eylon Levy.

Dodao je da su u tijeku napori za oslobađanje talaca, ali nije želio otkriti pojedinosti. Na pitanje o izvješćima o dogovoru prekidu vatre u Pojasu Gaze, rekao je da se ciljevi rata nisu promijenili.

'NIJE ISTINA' Netanyahu poručio rodbini talaca iz Gaze: Hamas nije dao čvrstu ponudu za oslobođenje

"Uništenje Hamasovih kapaciteta za vladanje i vojnih kapaciteta u Pojasu Gaze i povratak svih talaca. Neće biti prekida vatre po kojem bi taoci ostali u Pojasu Gaze a Hamas na vlasti", rekao je.

"Osim toga, nemamo ništa drugo detaljnije za reći."

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Maxitron 23.01.2024.

    Upravo gledam program ARTE o Židovima u getu koji se sad potpuno isto ponašaju prema Palestincima kao nacisti tada prema njima. Stvarno su zanat izučili s odličnim uspjehom ,mora se priznati ,striček Adolf je bil strog učitelj. Pa striček Adolf je završil kak je završil  pa to isto čeka i čifute no s jednom ogromnom razlikom, svijet ,a pogotovo čifuti,onda nisu imali atomsku bombu pa je sada situacija daleko opasnija kak vidimo iz priloženog a ,svi u tom okruženju imaju isto takvo oružje pa nam ne preostaje drugo nego moliti se Bogu (ako ga ima) da se koja budala ne zaigra ,a posle ?? k'o preživi pričal bude!!

  • Mjerilo21230 23.01.2024.

    Dok god nema Palestinske drzave Izrael nece imat mira i ovo odbijanje dvodrzavnog rjesenja samo ce cioniste upropastit prije,jel kraj im je blizu i prijetnja ce se sigurno obistinit

  • kakobudebitce 23.01.2024.

    Pa kako da to prihvate moraju poci od te sigurne situacijw da ce Hamas ponovno ucinit isto sto i 07.10.2023

Komentiraj...
Vidi sve komentare