To je to što me zanima!

Izraelski premijer pozitivan na koronavirus: 'Osjeća se dobro'

Izraelski premijer Naftali Bennett pozitivan je na koronavirus ali se osjeća dobro i nastavlja raditi iz samoizolacije od kuće, objavio je u ponedjeljak njegov ured
Vidi originalni članak

Izraelski premijer Naftali Bennett pozitivan je na koronavirus ali se osjeća dobro i nastavlja raditi iz samoizolacije od kuće, objavio je u ponedjeljak njegov ured.

Ta je vijest objavljena nekoliko sati pošto je Bennett, koji je cijepljen i dodatnom 'booster' dozom, posjetio mjesto napada u izraelskom gradu Haderi, gdje su dvojica Arapa ubila dvojicu Izraelaca a potom su i sami ubijeni.

PODACI LOKALNIH STOŽERA U Vukovarsko-srijemskoj je 10 novooboljelih od koronavirusa

- Jutros će premijer provesti procjenu... sinoćnjeg napada - dodaje se u priopćenju Bennettovog ureda.

Na sastanku će biti ministri obrane i unutarnje sigurnosti, šef glavnog stožera vojske i nacionalne policije, dodaje se.

Bennett se u nedjelju susreo s američkim državnim tajnikom Antonyjem Blinkenom u Jerusalemu.

ZAŠTITA Izraelska studija tvrdi: Drugi 'booster' znatno smanjuje stopu smrtnosti od koronavirusa

Premijer Bennet, koji je u petak napunio pedeset godina, zalagao se snažno za nošenje maski i cijepljenje, a za izbjegavanje 'lockdowna'.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Piver 29.03.2022.

    Nije primio dovoljno doza. 😂

  • debelahladovina 28.03.2022.

    Hahahahahahaaa, kazu li da se cijepio vec 10 puta?!?

  • Hrvat111 28.03.2022.

    National Geographic je objavio priču koja je još iz 2016 da nam pripremaju prava kvalitetna cijepiva koja će se širiti poput virusa među ljudima. Ma fantazija za sve provaksere, a kad tome dodamo da nam žele uvesti i sintetičko meso radi smanjenha emisije štetnih plinova onda ovaj svijet još bolje izgleda. To je naš zapad! Nisu oni gotovi sa svojim smećima, polagano se ljudima daje do znanja da na jesen dolazi neki sojčić. Nisu mi samo jasni ovi koji su plaćeni da to podržavaju, je misle da neće jesti ista govna sa ostatkom i da će njih to izbjeći nekako. Sami sebi pile granu tukci

Komentiraj...
Vidi sve komentare