To je to što me zanima!

Izraelsku bebu s rijetkom bolesti operirali u N. Yorku

Dječaku, starom osam mjeseci, prebrzo su rasle žile u mozgu. Morao je što prije na operaciju koju su mogli napraviti jedino liječnici u Americi
Vidi originalni članak

Arielu Shaiu Hallelu, osmomjesečnom dječaku iz Izraela, liječnici su prije mjesec dana dijagnosticirali rijetku bolest mozga.
- Rekli su nam da mu krve žile u mozgu rastu prebrzo. No problem je bio u tome što su tako ga mogli operirati samo liječnici u New Yorku. Bilo nam je grozno. Vodili smo bitku na dva fronta. Dijete nam je bilo bolesno, a oko naše kuće u Ashdodu su padale bombe - kaže majka Shoshana Hallel (34) za New York Daily News. Ubrzo je počela bitku s birokracijom kako bi od osiguranja dobila 200.000 dolara za operaciju.
- Na kraju je muž Henry ostao kod kuće s naša tri sina. Mi smo otišli u Ameriku. Doktori su napravili dodatne pretrage i vidjeli su da moraju djelovati odmah - kaže Shoshana. Dječaka je operirao doktor Alejandro Berenstein (62) u bolnici Roosevelt.
- Bilo me je malo strah jer sam do sada radio samo slične operacije. Rezultati su se odmah vidjeli, a dječak će se oporaviti za tri dana - naglasio je Berenstein.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lorita 07.02.2009.

    sretno maleni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare