To je to što me zanima!

Izvadili ih iz žrtava: Ovime su teroristi napunili svoje bombe

Podsjetimo, napadači u Bruxellesu su bombe punili komadima metala, čavlima, vijcima. Ubili su više od 30 ljudi, a ranili ih više od 300. Neki su u kritičnom stanju
Vidi originalni članak

Liječnici su pokazali kakve su šrapnele izvukli iz tijela žrtava bombaških napada u Bruxellesu, javlja Reuters. Podsjetimo, napadači su bombe punili komadima metala, čavlima, vijcima.

Što su pronašli, liječnici su pokazali kralju Philippeu i njegovoj supruzi kraljici Mathilde dok su bili u posjetu stradalima. Jasno je da su napadači htjeli napraviti što veću štetu i ozlijediti i ubiti što više ljudi. Objavljena je i rendgenska snimka žrtve kojoj se vijak zaustavio u blizini srca. Policija je u stanu terorista pronašla još jednu torbu u kojoj je bila bomba s čavlima.

Torbu napadači nisu ponijeli sa sobom jer nije bilo mjesta u taksiju budući da im je taksi služba zabunom umjesto kombija poslala automobil. U napadima je poginulo više od 30 ljudi, a više od 300 ih je ozlijeđeno. Neki ozlijeđeni su u kritičnom stanju.

Policija traži devetoricu za koje sumnja da su povezani s napadima u Parizu i Bruxellesu. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • nikluk20 25.03.2016.

    dve tri taktične nuklearne i da vidiš kako će se situacija u siriji smiriti...pa onda fokus na libiju...tamo je sljeće žarište isila....

  • jo2hn8ny 24.03.2016.

    Osobno ne vidim čemu čuđenje? Zato se ove bombe i zovu improvizirane, jer su rađene u kučnoj radinosti, a od strane kemičara i inžinjera elektrotehnike.

  • little John 24.03.2016.

    Ovog koji je uhapšen hraniti time u zatvoru

Komentiraj...
Vidi sve komentare