To je to što me zanima!

Izvadio je propusnicu kako bi dilao heroin, ulovili ga policajci

Na skrivenom mjestu unutar vozila pronašli su policajci vrećicu punu, kako policajci vole reći,  "praškaste materije nalik na drogu heroin". Težila je oko 600 grama, a ispitivanje je pokazalo da je to heroin
Vidi originalni članak

Policajci su u petak oko podne kontrolirali promet na izlazu s autoceste A-1 u Zadru. Nadzirali su promet i kontrolirali propusnice. Zaustavili su kombi marke Peugeot splitske registracije kojeg je vozio  47-godišnji hrvatski državljanin.

- Vozilo je prilikom kontrole pregledano je službenim psom za detekciju droga Policijske uprave zadarske, koji je pozitivno reagirao na prisutnost droga u području stražnjeg unutarnjeg dijela vozila. Zbog sumnje da se u vozilu na skrivenom mjestu prevozi nepoznata vrsta droge, policijski službenici su od Županijskog suda u Zadru zatražili izdavanje naloga za pretragu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama iz članka 190. Kaznenog zakona - kaže Ivana Grbin, policijska glasnogovornica u Zadru.

Na skrivenom mjestu unutar vozila  pronašli su vrećicu punu, kako policajci vole reći,  "praškaste materije nalik na drogu heroin". Težila je oko 600 grama, a preliminarno ispitivanje pokazalo je da je zbilja riječ o heroinu.

- Pronađena praškasta materija oduzeta je od 47-godišnjaka. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, opisanih u članku 190. Kaznenog zakona, 47-godišnjak je danas uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske. Pronađena droga bila je namijenjena preprodavačima i konzumentima na zadarskom području, a na uličnom narko-tržištu njena vrijednosti je veća od 240 tisuća kuna - kaže Grbin te dodaje da je ovo kriminalističko istraživanje pokazatelj je sustavnog i uspješnog rada policijskih službenika Odjela kriminaliteta droga. Vještačenjem će s e utvrditi čistoća heroina.
Neslužbeno saznajemo da je diler koji dolazi iz druge županije imao propusnicu, ali ne za  dostavu heroina.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • aquamanmyfrend 10.05.2020.

    Triba mu država i 4 000 kuna uplatit

  • netko iz 2 mase 09.05.2020.

    kad je policija napravila zapljenu a da nisu imali dojavu??? NIKAD

  • Redovan 09.05.2020.

    Svaka čast...

Komentiraj...
Vidi sve komentare