To je to što me zanima!

Izvele performans: Policajci su bičevali članice Pussy Riota

Policija je ispitala svjedoke, ali nitko nije uhićen. Članice Pussy Riota došle su u Soči izvesti performans. U utorak su uhićene zbog povezanosti s krađom u hotelu
Vidi originalni članak

Kozačka policija napala je punk grupu Pussy Riot koja je u srijedu pokušala nastupiti ispod reklamnog znaka za Olimpijske igre u Sočiju.

Na snimci se vidi da je policajac koristio sprej dok je drugi bičem napao članice skupine.Treći je uzeo gitaru i bacio je u smeće.

Kozaci su pripadnici vojničkih, pretežno ukrajinsko-ruskih etničkih skupina, koji se od kraja 15. stoljeća pojavljuju na crnomorskim stepama, području južnog Dnjepra i Dona, tvoreći vojničku obrambenu, ali i ofenzivnu vojnu pokrajinu.

Policija je ispitala svjedoke, ali nitko nije uhićen, javlja BBC.

Podsjećamo, Marija Aljohina i Nadežda Tolokonjikova su uhićene u utorak zbog sumnje da su povezane s krađom u hotelu u kojem su odsjele. Nakon ispitivanja, zajedno s još sedam ljudi, puštene su iz pritvora u Sočiju.

Idi na 24sata

Komentari 201

  • baltazarrr 20.02.2014.

    Treba ih dobro odpozadi pa u ćorku

  • Putin-Russia 20.02.2014.

    hmm , a sve ove sto kritikuju rad ruske policije bih uptao sta bi se desilo kad bi ove dve kreature svoj performans pokusale izvesti recimo u centru Vatikana ili ispred Bakigemske palate ili Kongresa u SAD...?

  • _petra_ 20.02.2014.

    ovo je bila Milicija

Komentiraj...
Vidi sve komentare