To je to što me zanima!

Izvori iz makedonskog MUP-a: 'Osumnjičeni su rekli da poznaju Denisa. Užasno su hladnokrvni'

Treći osumnjičeni je najmanje govorio, dok je djevojka izrekla neke vrlo osobne detalje i motive, ali to još uvijek provjeravamo te ne bi bilo dobro da ih javnost čuje zbog istrage, govori nam sugovornik upućen u istragu
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometaš Denis Tot danas će biti pokopan u rodnom Đakovu nakon što je nasmrt premlaćen u Skoplju. Slučaj još uvijek nije razriješen, a u javnost izlaze sve više mučnih detalja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prošli su nekoliko faza ispitivanja. Što formalnih, što neformalnih, naravno odvojeno. Djevojka, koja je po snimkama bila i najagresivnija je rekla da su poznavali hrvatskog rukometaša. Svi troje. Treći je još uvijek u bijegu, a spekulira se i da je napustio Makedoniju, iako sumnjamo u taj scenarij. Za njim nije raspisana međunarodna tjeralica, tražimo ga u Makedoniji. Treći osumnjičeni je najmanje govorio, dok je djevojka izrekla neke vrlo osobne detalje i motive, ali to još uvijek provjeravamo te ne bi bilo dobro da ih javnost čuje zbog istrage. Hladnokrvni su. Veliki je pritisak na MUP i sad se prati svaki detalj. Ovdje opozicija i vlast imaju svoje ljude u svim sustavima pa nitko ništa ne govori i svi su u strahu - govori nam dobro upućeni sugovornik blizak istrazi. 

Podsjetimo, obdukcija tijela mladog sportaša pokazala je da je bio žrtva bjesomučnog nasilja za koje makedonska policija sumnjiči tri čovjeka A. G. (28), K. L. (19) i A. K. (22), sve iz Skoplja. Osumnjičena 19-godišnja K. L. i 22-godišnji A. K. vrlo su brzo uhićeni i dali su iskaz u nazočnosti odvjetnika, a A. G. i dalje je u bijegu i za njim se traga. 

MAKEDONCI OBJAVILI VIDEO Iscurila uznemirujuća snimka premlaćivanja Denisa Tota: Mlatili su ga pred svjedocima

U javnost je iscurila i uznemirujuća snimka gdje se prikazuje brutalno premlaćivanje hrvatskog rukometaša Denisa Tota (27), nakon čega je preminuo u skopskoj bolnici, javljaju makedonski mediji. Kako se vidi na snimci, prvo je dobio udarac šakom u glavu od jednog mladića. Nakon toga pada na tlo te je ostao nepomično ležati na betonu.

Nakon toga, dobio je nekoliko brutalnih udaraca nogom u glavu dok je nepomično ležao na podu. Posebno je agresivna bila djevojka, koju su jedva obuzdali i koja nije stala udarati mladića na tlu i kasnije dok su drugi, pa i momak koji ga je nokautirao, pokušavali mu dati prvu pomoć. Na kraju, čak je mladić u bijeloj jakni, koji je, čini se, zadao prvi udarac, bijesno odmahnuo rukom. Sve se ovo odvijalo pred svjedocima. 

Angelo Gorgievski, prvoosumnjičeni za premlaćivanje hrvatskog rukometaša Denisa Tota, u Sloveniji je osuđen za trgovinu drogom, objavio je portal 24 Info.

MEĐUSOBNO SU SE ZNALI? Glavni tužitelj Skoplja o Denisu Totu: Osumnjičeni je u bijegu, očekujem brzi završetak...

Gorgievski, koji je rođen u Mariboru, doživio je tešku prometnu nesreću u centru grada u lipnju 2016. Svojim automobilom Fiat Punto udario je u pet parkiranih automobila i pobjegao, no ubrzo ga je uhvatila policija.

Tad su mariborski kriminalisti krenuli u potragu za bandom narkodilera, među kojima je i Gorgievski. U listopadu iste godine policija je otkrila laboratorij za proizvodnju sintetičkih droga. Između ostalog, imali su GHB (gamahidroksibutirat), poznat i kao droga za silovanje. U laboratoriju su zaplijenjeni i amfetamini te marihuana.

 

Idi na 24sata

Komentari 140

  • balki balki 13.04.2022.

    Svjedoci popisani i uzeti iskazi? To će bit naj bitnije u sudakom slučaju a nitko ne spominje... (?)

  • 13.04.2022.

    Istočna komšijska posla,što si se uplitao sa nekom opajdarom,sad si dva metra ispod zemlje,e moj Slavonac imao si i u Đakovu lipe snaše ne Ti si se skompao sa nekom agresivkom turskih korjena.

  • krnjelin47 12.04.2022.

    Neka dođu na odmor u Pulu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare