Obavijesti

News

Komentari 140

Izvori iz makedonskog MUP-a: 'Osumnjičeni su rekli da poznaju Denisa. Užasno su hladnokrvni'

Izvori iz makedonskog MUP-a: 'Osumnjičeni su rekli da poznaju Denisa. Užasno su hladnokrvni'

Treći osumnjičeni je najmanje govorio, dok je djevojka izrekla neke vrlo osobne detalje i motive, ali to još uvijek provjeravamo te ne bi bilo dobro da ih javnost čuje zbog istrage, govori nam sugovornik upućen u istragu

VIDEO

Hrvatski rukometaš Denis Tot danas će biti pokopan u rodnom Đakovu nakon što je nasmrt premlaćen u Skoplju. Slučaj još uvijek nije razriješen, a u javnost izlaze sve više mučnih detalja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

denis tot VIDEO

- Prošli su nekoliko faza ispitivanja. Što formalnih, što neformalnih, naravno odvojeno. Djevojka, koja je po snimkama bila i najagresivnija je rekla da su poznavali hrvatskog rukometaša. Svi troje. Treći je još uvijek u bijegu, a spekulira se i da je napustio Makedoniju, iako sumnjamo u taj scenarij. Za njim nije raspisana međunarodna tjeralica, tražimo ga u Makedoniji. Treći osumnjičeni je najmanje govorio, dok je djevojka izrekla neke vrlo osobne detalje i motive, ali to još uvijek provjeravamo te ne bi bilo dobro da ih javnost čuje zbog istrage. Hladnokrvni su. Veliki je pritisak na MUP i sad se prati svaki detalj. Ovdje opozicija i vlast imaju svoje ljude u svim sustavima pa nitko ništa ne govori i svi su u strahu - govori nam dobro upućeni sugovornik blizak istrazi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Podsjetimo, obdukcija tijela mladog sportaša pokazala je da je bio žrtva bjesomučnog nasilja za koje makedonska policija sumnjiči tri čovjeka A. G. (28), K. L. (19) i A. K. (22), sve iz Skoplja. Osumnjičena 19-godišnja K. L. i 22-godišnji A. K. vrlo su brzo uhićeni i dali su iskaz u nazočnosti odvjetnika, a A. G. i dalje je u bijegu i za njim se traga. 

Iscurila uznemirujuća snimka premlaćivanja Denisa Tota: Mlatili su ga pred svjedocima
Iscurila uznemirujuća snimka premlaćivanja Denisa Tota: Mlatili su ga pred svjedocima

U javnost je iscurila i uznemirujuća snimka gdje se prikazuje brutalno premlaćivanje hrvatskog rukometaša Denisa Tota (27), nakon čega je preminuo u skopskoj bolnici, javljaju makedonski mediji. Kako se vidi na snimci, prvo je dobio udarac šakom u glavu od jednog mladića. Nakon toga pada na tlo te je ostao nepomično ležati na betonu.

Nakon toga, dobio je nekoliko brutalnih udaraca nogom u glavu dok je nepomično ležao na podu. Posebno je agresivna bila djevojka, koju su jedva obuzdali i koja nije stala udarati mladića na tlu i kasnije dok su drugi, pa i momak koji ga je nokautirao, pokušavali mu dati prvu pomoć. Na kraju, čak je mladić u bijeloj jakni, koji je, čini se, zadao prvi udarac, bijesno odmahnuo rukom. Sve se ovo odvijalo pred svjedocima. 

Angelo Gorgievski, prvoosumnjičeni za premlaćivanje hrvatskog rukometaša Denisa Tota, u Sloveniji je osuđen za trgovinu drogom, objavio je portal 24 Info.

Glavni tužitelj Skoplja o Denisu Totu: Osumnjičeni je u bijegu, očekujem brzi završetak...
Glavni tužitelj Skoplja o Denisu Totu: Osumnjičeni je u bijegu, očekujem brzi završetak...

Gorgievski, koji je rođen u Mariboru, doživio je tešku prometnu nesreću u centru grada u lipnju 2016. Svojim automobilom Fiat Punto udario je u pet parkiranih automobila i pobjegao, no ubrzo ga je uhvatila policija.

Tad su mariborski kriminalisti krenuli u potragu za bandom narkodilera, među kojima je i Gorgievski. U listopadu iste godine policija je otkrila laboratorij za proizvodnju sintetičkih droga. Između ostalog, imali su GHB (gamahidroksibutirat), poznat i kao droga za silovanje. U laboratoriju su zaplijenjeni i amfetamini te marihuana.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a