To je to što me zanima!

'Ja ću primiti prvi, Ana druga...'

Vučić je rekao i da će državni dužnosnici prvi primiti cjepivo kako bi sugrađanima pokazali da je važno biti cijepljen i da je cjepivo dobro
Vidi originalni članak

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić najavio je u nedjelju da će Srbija do ožujka iduće godine dobiti 350.000 doza američko-njemačkog cjepiva farmaceutskih kompanija Pfizera i BioNTecha i rekao je da će osobno primiti prvo cjepivo koje stigne u Srbiju.

- Prvo cjepivo koje dođe u Srbiju ja ću primiti, Ana (Brnabić) će od drugog, neko treći će od trećeg (proizvođača)", rekao je Vučić novinarima poslije današnje sjednice Predsjedništva Srpske napredne stranke (SNS). Rekao je i da će državni dužnosnici prvi primiti cjepivo kako bi sugrađanima pokazali da je važno biti cijepljen i da je cjepivo dobro.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vučić je poručio da će cjepljenje protiv covida-19 biti besplatno, ali da će prve količine biti dovoljne tek da pokriju cijepljenje unutar zdravstvenog suatava, te veći dio vojske i policije. Predsjednik Srbije rekao je kako će država pokušati prije nove godine nabaviti cjepivo za najugroženije građane.

HOĆE LI OVOGA BITI I KOD NAS? Srbija: Poslali dijete u školu, a čekali rezultate korona testa. Stigli su navečer. Svi pozitivni

U Srbiji je u nedjelju registrirano 614 novozaraženih koronavirusom, a službeno su prijavljena tri smrtna slučaja.

VUČIĆEVA KLAUNSKA PRESICA Rekao sam da je to najsmješniji virus ikad, a sad sam kreten...

Od početka epidemije testirano je ukupno 1.283.016 uzoraka i potvrđeno 39.486 oboljelih, a 792 osobe su službeno evidentirane kao žrtve covida-19. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • rođo101 26.10.2020.

    to je predsjednik i vođa svog naroda on će se žrtvovat za svoje srbe i primit će ga prvi,a ne svađa se sa premijerom kao naš zokica

  • barba1 26.10.2020.

    Vučko ga od Hrvata prima već jako dugo.

  • intellectus 26.10.2020.

    Ti vućko primi putinovo cjepivo, to je najbolje za srbiju, a i za susjedne države. Bilo bi puno mirnije na Balkanu, daj jedno i Ani, ona je također zaslužila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare