To je to što me zanima!

'Ja sam dosadna, godilo bi egu da mi izmisle nekog ljubavnika'

Strategija demografske revitalizacije je u završnoj fazi, a Vesna Bedeković kaže kako se ne boji da bi ju afere mogle zaustaviti. Ja sam vam jedna dosadna osoba, tvrdi ministrica...
Vidi originalni članak

Vesna Bedeković, ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku je u intervjuu za RTL otkrila kako se u tri tjedna snašla u svom novom resoru i na čemu trenutačno radi.

 Na pitanje boji li se da neće imati vremena za nešto važno napraviti odgovara: 'Moj mandat će trajati godinu dana, a vrijeme je relativan pojam...'

Nakon tragičnog slučaja u Đakovu posebno se radi i oko zaštite centara za socijalnu skrb.

- U sve centre i sve podružnice bit će stavljeni detektori metala, sredstva su osigurana u proračunu,  a rok za nabavku detektora je 30. rujna... - kaže ministrica. Od sljedeće godine, plan je povećati broj korisnika dječjih doplataka, ali i roditeljsku naknadu.

Strategija demografske revitalizacije je u završnoj fazi, a ministrica se ne boji da bi ju afere mogle  zaustaviti.

- Ja sam vam zapravo u osnovi jedna jako dosadna osoba. Ako mi žele izmisliti skandale, godilo bi egu da mi izmisle ljubavnika - našalila se Bedeković.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • stari mudrac 10.08.2019.

    ali to bi bila prevara! puno poštenije bi bilo da si stvarno nađete ljubavnika, novinari bi pisali istinu a vi ne bi morali ništa demantirati!

  • Liliana_1 10.08.2019.

    Uz butkovića jedini ministar u Plenkovićevoj vladi koji mi je simpa odnosno ministrica

  • Liliana_1 10.08.2019.

    Ova žena mi se sviđa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare