To je to što me zanima!

Jackie Kennedy se seksala i s mlađim bratom JFK-a?

Autor nove knjige navodno je proučio dosjee FBI-a i tajnih službi prema kojima je Robert Kennedy bio jedina prava Jackiena ljubav
Vidi originalni članak

Jackie Kennedy navodno je četiri godine bila u vezi s bratom svoga pokojnog supruga, predsjednika SAD-a Johna F. Kennedyja. Njihova veza bila je navodno toliko snažna da je ona bila ta koja je odlučila da se Robertu Bobbyju Kennedyju isključe aparati za održavanje na životu, a ne njegova supruga Ethel. Prema knjizi koja će u SAD-u izaći sljedećg tjedna 'Bobby i Jackie: Ljubavna priča', autora C. Davida Heymanna, Ethel je znala za njihovu vezu, no odlučila ju je ignorirati.
- Svi su znali za njihovu vezu. Ponašali su se kao dvoje tinejdžera. Mislim da je Bobby želio ostaviti suprugu i oženiti Jackie, no to nije bilo moguće - rekao je Franklin Roosevelt mlađi koji je radio u Bijeloj kući za vrijeme JFK. Povjesničari tvrde da autor knjige pretjeruje, no Heymann kaže da je proučio dosjee FBI-a i tajnih službi te da je, prema njima, Bobby bio jedina Jackiena prava ljubav. Zbližili su se nakon ubojstva JFK 1963.
- Bio je to rezultat njegova velikog gubitka i njene mentalne patnje zbog razvratnog pokojnog muža. Bila je to strastvena ljubav, ali osuđena na propast - rekao je Truman Capote, Jackien najbolji prijatelj. Četiri mjeseca nakon atentata na Bobbyja za predsjedničke kampanje 1968. godine, Jackie se udala za grčkog brodarskog magnata Aristotela Onassisa.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Sofi 07.07.2009.

    Pa kad su braća navodno djelila M. Monroe zašto ona ne bi djelila braću.... Eto, i sve ostaje u familiji :)

  • lilo_09 07.07.2009.

    svaka cast na komentarima, a i ameri, doista ne znaju sta vise pisati kada ih zabrinjava seksualan zivot zene koja je mrtva vec dosta godina, da to je najlakse, napasti nekoga tko je mrtav pa se ne moze ni braniti. S

  • labelwriter 07.07.2009.

    e hvala bogu da se i to sad rijesilo, pa neka su se sexali.ko djeci im je bilo dosadno pa sta ond.igra sam se i ja doktora :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare