To je to što me zanima!

Jakovčić neće ići na sastanke koalicije: Najbolje da pauziram

Kajin je taj koji govori kako je mafija na vlasti u Istri. Ta ista mafija sam ja, a upravo sam ja pomogao Milanoviću da postane premijer u ovoj zemlji, rekao je Jakovčić
Vidi originalni članak

Predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić gostovao je u emisiji HTV-a Tema dana i rekao kako se nije čuo s premijerom Zoran Milanovićem otkad je SDP odlučio dati podršku Damiru Kajinu na idućim lokalnim izborima. 

- S njim se nisam čuo, a već sutra na sjednici Predsjedništva IDS-a zamolit ću svoje kolege da me do daljnjeg oslobode obveze prisustvovanja koalicijskim sastancima, jer se želim u cijelosti posvetiti europskim izborima u koje namjeravam krenuti u lipnju ove godine - rekao je Jakovčić.

Želi pomoći IDS-ovom kandidatu Valteru Flegi da osvoji izbore, a pitanje Vlade će prepustiti nekome drugome. Dodao je da će on i premijer imati priliku razgovarati i biti zajedno. 

-  Ako baš nešto pođe po zlu, ja sam tu jer želim pomoći - rekao je iako misli da je bolje da do lokalnih izbora pauziraju.

- Kajin je taj koji govori kako je mafija na vlasti u Istri. Ta ista mafija sam ja, a upravo sam ja pomogao Milanoviću da postane premijer u ovoj zemlji. Nadam se da se neće ocijeniti da je mafija dovela na vlast Milanovića u Hrvatskoj - rekao je Jakovčić i tako se osvrnuo na Kajinovu izjavu kako se Istrom neće upravljati kao mafijom jer neće biti ni Kalabrija ni Sicilija. 

Smatra da bi Milanović nakon svega trebao ozbiljno razmisliti i razgovarati s Kajinom, a podsjetio je i da je on, a ne Kajin s Milanovićem obišao cijelu Hrvatsku prije izbora. 


Idi na 24sata

Komentari 44

  • mily 07.01.2013.

    odgovor delpiero 10, ako je kapacitet i potencijal u Istri Kajin?, hm hm hm . Istrijani, Istrijani!!! stoljećima pokazujete da neznate biti složni, i uvijek vas je to koštalo!!

  • ludom 07.01.2013.

    Kada bi barem bilo više vaših kolega koji bi vam se pridružili u pauziranju, ali na malo dulji period. Pucao bih od veselja, a vjerujem i mnogi skupa sa mnom.

  • Hasenfefer 07.01.2013.

    Pa o tome i ja govorim. Nisu svi političari isti, kao što i svi ljudi nisu isti. Očito je kod nas, kod onih koji vladaju na vlasti, prevladalo ovakvko mišljenje. Gle kako oni kradu, pa zašto ne bi i ja. Ja znam za njih, oni znaju za mene. Oni mene neće dirati jer ja znam kaj su delali. Gledajte ljudi, stiglo je proljeće a naročito su na cijeni ptice pjevice. Kanarinci, štiglići, slavuji. Biti će ovo zgodna godina za žviždanje, i to ne samo za lijepim ženama. Gosp. Jakovčić gosp. Milanović je lopove iz svoje stranke poćeo stavljati u zatvor. Zašto mislite da ste posebni, pa niste s Marsa? Inače rekli ste da više ne razgovarate s gosp. Milanovićem i mislim da to njega jaaako veseli. lp Damir Bosnar

Komentiraj...
Vidi sve komentare