To je to što me zanima!

Jakovčić: Priče o problemima u koaliciji su 'pucanj u prazno'

Istarski župan rekao je na konferenciji da u vladajućoj koaliciji nema trzavica unatoč neslaganjima oko proglašenja kulturnog dobra na području Sv. Katarine-Monumenti
Vidi originalni članak

Istarski župan Ivan Jakovčić na konferenciji za novinare u Puli poručio je da u vladajućoj koaliciji nema trzavica ni problema, unatoč nesuglasicama oko proglašenja kulturnog dobra na području Sv. Katarine-Monumenti.

Istaknuo je da je zadovoljan ishodom razgovora s premijerom Zoranom Milanovićem i ministricom kulture Andreom Zlatar Violić.

- Bilo kakve špekulacije na tu temu su pucanj u prazno, rekao je Jakovčić. Dodao je da je u pitanju klasična samovolja zamjenika ministrice kulture Zlatka Uzelca koji je u Puli razgledavao upitno područje, a nije imao za shodno nikoga upoznati s tim da se ono proglašava kulturnim dobrom. 

Jakovčić je rekao da je namjerno čitava lokacija proglašena kulturnim dobrom, a ne samo neke zgrade, kao i da je apsolutno neprihvatljivo da se takve stvari rade dok traje natječaj. Smatra da se takve odluke ne mogu donositi u trenucima kada svi očekuju zaokret na području gospodarstva, piše regionalexpress.hr

- Sa žaljenjem konstatiram kako u razgovoru s potencijalnim investitorima je očito kako se neće nitko javiti na Natječaj za Hidrobazu i Pinetu, jer se ne zna pod kojim će uvjetima ulagati, dodao je. 

Naglasio je da je Hrvatskoj potrebna snažna zakonska regulativa koja će privući investitore. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dahhmal 20.04.2012.

    Jakovčić Čačić pušu u isti rog nisu oni u politici kaj bi narodu bilo bolje već da uzmu još ono malo kaj je ostalo iza vladavine HDZa.

  • zdrawe 19.04.2012.

    pa jel i tebe cacic uspio zastrasit?

  • Capafiori 19.04.2012.

    Priče o problemima u koaliciji su "pucanj u prazno", a što su onda činjenice koje govore da se ne možete dogovoriti o podijeli "kolača" na području Sv. Katarine-Monumenti? Pogodak u sridu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare