To je to što me zanima!

Jakovčić: Šegon bi sam trebao otići iz Linićevog ministarstva

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ivan Jakovčić rekao je da je sve što se događa oko Branka Šegona vrlo negativno i da šteti SDP-u i koaliciji. Smatra da Šegon mora otići s mjesta pomoćnika ministra
Vidi originalni članak

Ivan Jakovčić komentirao je slučaj pomoćnika ministra financija Branka Šegona te rekao kako je sve što se događa vrlo negativno, a posebno šteti Kukuriku koaliciji. Zbog svega toga, Jakovčić smatra da SDP-ovci trebaju povući radikalne poteze.

Mi bi se trebali zahvaliti gospodinu Šegonu na svemu onom dobrom što je učinio za ovu državu. Kad kažem da mu se treba zahvaliti, mislim da razumijete na što mislim. Mislim da bi gospodin Šegon ovaj puta trebao sam otići s mjesta pomoćnika ministra jer to prvenstveno šteti SDP-u, ali i cijeloj našoj koaliciji - rekao je Jakovčić  Tihomiru Ladišiću gostujući u emisiji "Dnevni red" na 24sata TV.

Podsjetimo, Šegonova tvrtka "Facta Vera" je od HBOR-a i Hypo Alpe Adria Banke dobila iznimno povoljan kredit od 31 milijuna kuna s niskim kamatama i duljim počekom uz državnu subvenciju.  

Nadzorni odbor HBOR-a, kojim predsjedava ministar Linić, utvrdio je da je kredit  bio ispravna odluka odnosno legalan te da nema ništa spornog.  

Slučaj provjerava i Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • Drazen Sulimanec 28.01.2014.

    A i oni koji su predmete imali u ladici, od Porene uprave do TZ

  • liliana 28.01.2014.

    Svi trebaju otići koji su u Saboru dvadeset godina..Kako će ti unaprijediti zemlju,gdje su naučili nešto o privredi.

  • liliana 28.01.2014.

    Jakovčiću prošlo ti je vrijeme,povuci se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare