To je to što me zanima!

Jambo: Iz ovih stopa ću tražiti da me brišu iz članstva HSS-a

Kao razloge je naveo zahtjev predsjednika stranke Kreše Beljaka za očitovanjem nakon istupa na HRT-u te predsjednikovo ponašanje u Saboru i približavanje Mostu
Vidi originalni članak

Stipe Gabrić Jambo na konferenciji za medije u subotu izjavio da napušta HSS, stranku u kojoj je član Predsjedništva i predsjednik Dubrovačko-neretvanskog županijskog odbora i gradskog odbora Metković, javlja HRT

Kao razloge je naveo zahtjev predsjednika stranke Kreše Beljaka za očitovanjem nakon istupa na HRT-u te predsjednikovo ponašanje u Saboru i, kako je rekao, približavanje Mostu. 

- Iz ovih stopa ću napisati jednu izjavu gdje tražim da me izbrišu iz HSS-a. Mislim da je dovoljno bilo i da se stranka vodi u krivom smjeru - poručio je Jambo i dodao da Beljaku želi 'što plodonosniju i tješnju suradnju s Mostom'. 

- Svom predsjedniku želim plodonosan rad i što tješnju i plodonosniju suradnju s Petrovom i Grmojom. S Grmojom koji je poručio da svi sakriju automobile u Metkoviću kako ih Beljak ne bi obio. Beljak je prvo glumio Milanovića, a sada glumi Bernardića - zaključuje Jambo.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ljubica ljubičica_1 27.11.2017.

    Beljak bude plako .Moš mislit!

  • kiki123blazevic007@gmail.com 27.11.2017.

    ne idi molim te.sta ce seljaci ako ti odes.sta nema vise za krast pa ides dok je vrijeme

  • cimerrr 26.11.2017.

    Sirovina,takvi HSSu samo ruše ugled. Petrov i Jambo,kao anđeo i vrag!

Komentiraj...
Vidi sve komentare