To je to što me zanima!

Jambo se obrušio na Petrova: Izmišlja i vodi se populizmom

Stipe Gabrić Jambo kritizirao je politiku aktualnog gradonačelnika Metkovića Bože Petrova. Za sebe je kazao da je ozbiljan čovjek koji je učinio mnogo za Metković
Vidi originalni članak

Bivši gradonačelnik Metkovića Stipe Gabrić Jambo obrušio se na politiku aktualnog gradonačelnika Bože Petrova. Gradonačelnikovu odluku da radi na minimalcu nazvao je populizmom te dodao kako Petrov vjerojatno ima i neke dodatne prihode.

Ja sam s malim, skoro 16 puta manjim proračunom od dubrovačkog, načinio mnogo, a Petrov ništa neće moći bez pomoći Zagreba i kucanja na vrata ministarstava i javnih tvrtki, kazao je Jambo

'Petrov izmišlja'

Jambo tvrdi da Petrov izmišlja kada govori o 17,5 milijuna duga grada Metkovića jer je na kraju 2012. godine dug iznosio 7,5 milijuna. Koliko je novi gradonačelnik zaista smanjio proračunski dug pokazat će analize, kazao je Jambo pokazujući novinarima  brojne objekte koje je dovršio za 16 godina vlasti u Metkoviću.

Ponosan na odrađeni posao

Za sebe je rekao da je ozbiljan čovjek koji se ponosi svime što je sa suradnicima za svoga mandata učinio u Metkoviću, piše Slobodna Dalmacija. 

Kaznene prijave i optužbe da je kao saborski zastupnik uzimao novac nazvao je smiješnim i neistinitim. Dodao je i da mu plaća nikada nije iznosila 17 tisuća kuna nego najviše 12 tisuća kuna.


Idi na 24sata

Komentari 84

  • dragoSG 09.01.2014.

    jučer sam napisao da če još malo i Jambo za Remetinec pa mi je bilo "poštovani". jel i ovaj admin neki rođin rođo ili barba Luka(jambo)

  • terma dulu 09.01.2014.

    je,je kako vi kažete gospon Jambo,dok ste vi vladali u Metkoviću samo su tri obitelji živjele dobro Vaša,vaše punice i tamo nekog rodjaka!!

  • 08.01.2014.

    Đambo ne bi ni mogao izgovoriti riječ "minimalac". Toliko ima u đepu za kavicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare