To je to što me zanima!

Jandroković izrazio sućut obitelji preminulog bivšeg ministra financija Zorana Jašića

Profesor i veleposlanik Zoran Jašić tijekom dugogodišnje karijere časno je i predano obnašao niz odgovornih dužnosti u skladu s visokim profesionalnim načelima, napisao je Jandroković
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je obitelji Jašić izraze sućuti u povodu smrti bivšeg ministra financija i diplomata Zorana Jašića:

„Poštovana obitelji, uime zastupnica i zastupnika Hrvatskoga sabora i osobno, primite izraze duboke sućuti i suosjećanja zbog vašeg gubitka", napisao je Jandroković.

OPTIMISTIČNI MINISTAR Marić: Očekuje se smanjenje javnog duga na 86 posto BDP-a

Naglasio je kako je Jašić kao ministar financija i ugledan profesor Ekonomskog fakulteta u Zagrebu dao veliki doprinos području javnih financija i ostavio trag na generacije studenata kojima je prenosio svoje dragocjeno znanje. Iza sebe ostavio je brojne znanstvene i stručne članke i knjige iz područja ekonomije, kao i nagrade za znanstvena istraživanja i razvoj hrvatskoga gospodarstva, dodao je.

U svom bogatom profesionalnom djelovanju, ocijenio je, posebno je doprinio međunarodnom ugledu i euroatlantskim integracijama Republike Hrvatske kao veleposlanik pri EU u Bruxellesu, Njemačkoj i Austriji. Profesor i veleposlanik Jašić tijekom dugogodišnje karijere časno je i predano obnašao niz odgovornih dužnosti u skladu s visokim profesionalnim načelima, napisao je Jandroković.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Miške 28.10.2021.

    Jašić je bio velemajstor da sa švedskog stola uzme najbolji kolač, a da to nitko ni ne primijeti. Bracanin.

  • jozicalen9 27.10.2021.

    A je li Njonjo izrazio sućut onima koje je ovaj opljačkao i bacio u očaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare