To je to što me zanima!

Jandroković Marasu: 'Želim se rastati u najljepšem sjećanju'

Prije glasanja o raspuštanju Sabora Gordan Maras i Gordan Jandroković raspravljali su o zakonu o obnovi. Jandroković je Marasu poručio da mu neće dati opomenu jer želi lijep rastanak
Vidi originalni članak

Saborski zastupnici u ponedjeljak glasuju o raspuštanju Sabora nakon čega će se parlamentarni izbori održati u roku od 30 do 60 dana. Tako je prvi mogući datum izbora 21. lipanj, a zadnji 12. srpanj.

No, prije glasanja o raspuštanju, zastupnici će se očitati o čak 132 amandmana na na rebalans proračuna, a SDP-ov Gordan Maras podnio ih je 120. 

GLASANJE U SABORU PRATITE OVDJE. 

Maras se ranije u ponedjeljak obratio u Saboru, a govorio je uz glazbenu podlogu "Gubec-beg" i tako zbunio predsjedavajućeg Željka Reinera koji je pomislio da nekome zvoni mobitel. 

POGLEDAJTE VIDEO: Plenkoviću zviždali pred Saborom

- Bandić će platiti cijenu za ovo što je napravio Zagrebu. Deseci tisuća naših sugrađana ne znaju gdje će spavati, a Plenković i Bandić su izabrali svoje fotelje. Sramite se, izdali ste Zagreb - poručio je Maras. 

- Ispričavam se Zagrepčanima što sam dio ovog saziva, dio ovog cirkusa Andreja Plenkovića. Zagreb vam ovo neće oprostiti. Kao što kaže u Gubec begu zub za zub - rekao je. 

Jandroković Marasu: Želim se rastati s vama u najljepšem sjećanju 

I netom prije glasovanja o amandmanima Maras se obratio predsjedavajućem, ovoga puta Gordanu Jandrokoviću kojeg je u nekoliko navrata nazvao Plenkovićem. 

- Ljudi nemaju mogućnost normalnog života u Zagrebu i ja vas molim da učinite sve da se Zakon donese prije raspuštanja Sabora - poručio je Maras.

UŽIVO: BURNO U SABORU Zastupnici izglasali: Sabor se raspušta sa 105 glasova 'za'

Predsjednik Sabora, HDZ-ov Gordan Jandroković poručio je kako mu neće dati opomenu jer je zadnji dan zasjedanja Sabora. 

- Niste tražili stanku, ali neću vam dati opomenu. Želim se rastati s vama u najljepšem mogućem sjećanju - poručio je Jandroković. Maras mu je kratko odgovorio da mu želja "neće biti uslišana". 

- Imate li vi suosjećanja sa Zagrepčanima i Zagrepčankama? - upitao je Maras Jandrokovića. 

- Ja sam uplatio cijelu svoju plaću za ožujak, jeste li vi nešto napravili - uzvratio mu je Jandroković. Maras na to pitanje nije odgovorio. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 133

  • Aron3 19.05.2020.

    Izvoditi ovakve dječje igrokaze i za to primati 18.000,00 kn - gdje to još ima osim u Hrvatskoj !?

  • broj123 19.05.2020.

    Taj Maras je veoma škrt čovječuljak

  • engineer 18.05.2020.

    U zivotu nisam vidio vecu karikaturu od ovog Marasa...ima tamo slika gdje drzi kao neki oglas "Zagreb vam nece oprostiti...blabla" jedini ozbiljni posao koji taj covjek moze raditi je upravo to - nositi onako neki oglas u obliku piramide po zagrebackim trgovima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare