To je to što me zanima!

Jandroković: Milanović ima očito poremećaj ponašanja i vjerojatno poremećaj ličnosti

Predsjednik Sabora rekao je za Milanovića da on više nije za njega politički sugovornik i suparnik te da je osoba s poremećajem ponašanja i vjerojatno poremećajem ličnosti, a tome će prilagoditi i politički odnos
Vidi originalni članak

Zoran Milanović jučer je izgovorio riječi koje nisu dostojne bilo koga tko obnaša javnu dužnost u Republici Hrvatskoj, a kamoli predsjednika Republike. Još jednom zagadio je javni prostor, uputivši poruke mržnje i difamacije. Na te riječi je teško odgovoriti, a da ne otvorite novi krug optužbi, netrpeljivosti i zla, naveo je u predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković u reakciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Stoga on za mene više nije politički sugovornik i suparnik. On je osoba očitog poremećaja ponašanja i vjerojatnog poremećaja ličnosti. Sve više ljudi to misli, ali još uvijek o tome ne govori glasno. Svoj budući politički odnos i djelovanje prema njemu prilagodit ću tim činjenicama - poručio je predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.

SUKOBI OKO ĐURĐEVIĆ Milanović: Plenković je ružan, Pupovac prljav, a Jandroković zao. On se danas 'autao'

Predsjednik države Zoran Milanović jučer je ocijenio da su premijer Andrej Plenković, saborski zastupnik i predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac te predsjednika Sabora  Gordan Jandroković difamirali i vrijeđali njegovu kandidatkinju za predsjednicu Vrhovnog suda Zlatu Đurđević te ih je usporedio s karakteristikama iz filma "Ružni, prljavi, zli". Plenkovića je nazvao ružnim, Pupovca prljavim, a Jandrokovića zlim likom.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • 29.03.2021.

    Muha kmeči

  • 28.03.2021.

    Gordan Jandroković-Njonjo!

  • gudin 28.03.2021.

    NJonjo uvlacks u straznjice operi nos pa se javljaj 

Komentiraj...
Vidi sve komentare