To je to što me zanima!

Jandroković Nikoli Grmoji: Malo je reći da ste smeće...

Što očekivati od čovjeka koji je radio protiv hrvatskih interesa hrvatskih, protiv hrvatskog naroda, prozvao je Grmoja Jandrokovića, a šef Sabora mu nije ostao dužan
Vidi originalni članak

Tijekom saborske sjednice u četvrtak govorio je zastupnik Mosta Nikola Grmoja
- Od lažnih domoljuba nismo ništa ni očekivali. Opet set odigrali za Merkel, a sada ćete za Tajanija. Što očekivati od čovjeka gdje je Wikileaks pokazao da je Jandroković radio protiv hrvatskih interesa hrvatskih, protiv hrvatskog naroda - rekao je Grmoja.

Jandroković mu je onda isključio mikrofon.

- Stani, zaustavljam te sada, čuj, stani sada govoriti sada - rekao je Jandroković. Grmoja je nastavio, a Jandroković mu je poručio: 'Ajde sada prestanite molim vas, čujte ovako dragi kolega Grmoja, reći da ste smeće je malo i to je sve što vam imam za reći.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • Lala1808 11.05.2019.

    istina boli mene sramota tko nam predsjeda saborom njonjo i vaso može li gore

  • dektiva3 11.05.2019.

    Onaj odvratni podrugljivi osmijeh dijeli, bez pokrića...što u uređenim zemljama iza brave,kod nas ministar...

  • utiha 11.05.2019.

    E moj Grmoja! Dva puta ste nas gurnuli HDZ u u zagrljaj, a onda vas je Plenki kada mu vaše ruke nisu bile potrebne izbacio kao pseče govno iz vlade. Sada se ponašate kao iznevjerena žena koja se nije u stanju pomiriti s muževim preljubom i govorite sve što ste i prije znali. Ovo s Njonjom je baš bilo zabavno, vidjeli smo tko je šef u Saboru, koji je to kapacitet od čovjeka, a i kako istina može jajo zapeči.

Komentiraj...
Vidi sve komentare