To je to što me zanima!

Jandroković pozvao Zadravec da objavi navodni SMS o lobiranju

Dodao je da nikada nije slao SMS poruke takvog ni sličnog sadržaja, niti sudjelovao u donošenju odluke o izboru ravnatelja navedenog KBC-a
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković pozvao je u utorak Dijanu Zadravec, bivšu predstojnicu Zavoda za radiologiju KBC-a Sestre milosrdnice, da javno objavi sadržaj navodnog SMS-a kojim je navodno lobirao oko izbora novog ravnatelja, javlja N1.

- Nakon današnjeg saslušanja Dijane Zadravec na sjednici Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije, u kojem je po drugi put, prvi puta je to bilo 21. svibnja, ponovila tvrdnju o navodnom SMS-u, pozivam je da javno  objavi sadržaj navedenog SMS-a, zatim da kaže tko je i kome poslao navedeni SMS te tko joj je dao navedeni SMS - naveo je Jandroković u priopćenju.

NE ODUSTAJE Dijana Zadravec poslala prijavu za mjesto ravnateljice KBC-a

Dodao je da nikada nije slao SMS poruke takvog ni sličnog sadržaja, niti sudjelovao u donošenju odluke o izboru ravnatelja navedenog KBC-a. 

- Želim da se cjelokupna hrvatska javnost uvjeri da se radi o običnim podvalama i lažnim optužbama - objasnio je.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • gvagec 16.06.2021.

    Pa normalno njih su uhvatili sa crnim torbama kak kradeju i muljaju pa nikomu ništa, ovaj SMS je nikaj upravo da se čuje i njegov glas da lobira opet nikaj jer to je HDZ, ljudi od 'rijeći i karaktera' ha ha ha ha ha .........................

  • ilmare 16.06.2021.

    Kako sad se Zadravec vadi kako nije kazala da je Jandroković poslao SMS? Valjda je htjela kazati da je vidjela SMS poruku od XY-a poslano drugom XY -u..

  • kormilar 16.06.2021.

    Predsjednik Sabora Gordan Jandroković javno niječe da je lobirao kod Zadravec za svoga čovjeka, a cijela je poanta priče da HDZ upravo tako funkcionira da vodstvo stranke postavlja svoje ljude od povjerenja na ključna mjesta u hrvatskom društvu, koji provode njegovu politiku! Ma, koga on vuče za nos?

Komentiraj...
Vidi sve komentare