To je to što me zanima!

Jandroković primio ovogodišnje 'najuzornije seoske žene'

Izbor "Najuzornije hrvatske seoske žene" je natjecanje koje ima za cilj promovirati hrvatske seoske žene koje svojim radom stvaraju dodatnu vrijednost za lokalnu sredinu
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković primio je u petak pobjednice ovogodišnjeg izbora "Najuzornije hrvatske seoske žene" i predsjednicu udruge "Uzorne hrvatske seoske žene", istaknuvši važnost te manifestacije u afirmaciji obiteljskog života na hrvatskom selu.

Izbor "Najuzornije hrvatske seoske žene" je natjecanje koje ima za cilj promovirati hrvatske seoske žene koje svojim radom stvaraju dodatnu vrijednost za lokalnu sredinu.

POSJETIO HRVATSKU Češki ministar Lipavsky sastao se s Jandrokovićem: 'Odnosi su odlični, nema otvorenih pitanja'

Jandroković je čestitao ovogodišnjoj pobjednici 23. po redu izbora Marini Šunić iz Rodaljica, kao i Gordani Brozović iz Rakitovca i Nives Skokić iz Otoka koje su osvojile drugo i treće mjesto.

Također je uputio čestitku i svim ostalim kandidatkinjama koje su sudjelovale u ovom izboru, ukupno njih 17 iz 15 hrvatskih županija, stoji u priopćenju iz Ureda predsjednika Sabora.

'NIJE KOD NAS KORIJEN PROBLEMA' Jandroković: Tvrdnje Mosta o odgovornosti Hrvatske za 'pad šengena' su najobičnija glupost

Predsjednik Sabora zahvalio je predsjednici udruge "Uzorne hrvatske seoske žene" Katici Pejak Jerleković koja je organizirala ovo natjecanje čime se pridonosi promicanju vrijednosti uloge žena i njihova rada u ruralnim područjima.

Pritom je istaknuo važnost ove manifestacije kojom se afirmira obiteljski život na hrvatskom selu, promovira obiteljsko gospodarstvo i potiče na daljnji razvoj društvenog, kulturnog i gospodarskog života žene, obitelji i zajednice.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MarijanGrdašić 20.10.2023.

    Naglašavam da je to veoma važan događaj i to od ogromne važnosti za cijelu Hrvatsku državu i šire. Samo pitam se, onako među nama, ... za što ih je Jandroković primio????

Komentiraj...
Vidi sve komentare