To je to što me zanima!

Jandroković, Reiner i tajnik Sabora završili u samoizolaciji!

Jandroković je bio u kontaktu s predstojnikom ureda kojemu je u utorak navečer potvrđena korona. Nema simptome. U Saboru se može čuti da je samoizolacija određena i potpredsjedniku Željku Reineru i tajniku Sabora
Vidi originalni članak

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković iduća dva tjedna provest će u samoizolaciji. Naime, predstojniku njegova Ureda Tomislavu Šimičeviću u utorak navečer potvrđena zaraza koronavirusom.

Budući da je predsjednik Sabora bio u kontaktu s predstojnikom Ureda dan ranije, epidemiolozi su mu odredili dvotjednu samoizolaciju, koja će trajati do 12. listopada. 

Jandroković nema simptome bolesti, a u vrijeme njegova izostanka sjednicama će predsjedati potpredsjednici Sabora .Sve ostale aktivnosti iz djelokruga rada predsjednika Sabora odvijat će se redovno.

Mjera samoizolacije određena i za potpredsjednika Sabora Željka Reinera (HDZ) te tajnika Sabora Davoru Orloviću te četvorici djelatnika kabineta predsjednika Sabora.  

Odmah nakon saznanja da je predstojnik Ureda predsjednika Sabora pozitivan na koronavirus prostorije su dezinficirane u skladu sa svim propisanim mjerama.

U samoizolaciji su bili Mato Franković (HDZ), Stephen Nikola Bartulica (DP), Ante Bačić (HDZ), a prvi saborski zastupnik koji je dva tjedna bio u izolaciji je Hrvoje Zekanović (Suverenisti), koji  je bio pozitivan na virus.

 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • nesminrec 30.09.2020.

    Samo 14 dana....molim,na "neodredjeno".....

  • Markus07 30.09.2020.

    a dobivat će plaću kao da suradili

  • valjamte popesku 30.09.2020.

    gadna je ta karma,ono što najviše naturaš drugima,strefi upravo tebe.nije da se veselim,al nije mi žal!

Komentiraj...
Vidi sve komentare