To je to što me zanima!

Jandroković: SDP nema nikoga tko može parirati Plenkoviću...

"Koji bi nama bili partneri u toj velikoj koaliciji? Ovi jučer ili danas, koji su pokazali s koliko se neodgovornosti odnose prema ozbiljnim pitanjima. Ja ih tamo zaista ne vidim", ustvrdio je Jandroković
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskog sabora i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković odbacio je u utorak ideju o velikoj koaliciji poručivši kako "to nije opcija koja ih zanima", a ustvrdio je i da SDP nema čovjeka koji bi mogao parirati Andreju Plenkoviću. 

POGLEDAJTE VIDEO: HDZ 'ide jako' u izbore!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Nisu to opcije koje nas zanimaju. Smatramo da ćemo ostvariti relativnu pobjedu i pronaći partnere za formiranje Vlade i izbjeći povezivanje s SDP-om", rekao je Jandroković u emisiji "1 na 1" HTV-a.

OPORAVAK SLAVONIJE Bernardić: 'Industrija u Osijeku je uništena. To je stvarnost'

Od Zorana Milanovića, kaže, očekuje da bude predsjednik svih građana RH, a osvrnuo se i na njegovu ulogu u predizbornoj kampanji.

"Na određeni način on bira stranu te na diskretan način pokušava pomoći SDP-u. SDP nema čovjeka koji može parirati Andreju Plenkoviću. SDP po meni ima čovjeka (Davor Bernardić) koji nije dorastao kao niti čovjek niti kao političar da se s time nosi", kazao je Jandroković.

MEDVED: 'Penavi sretan put ako ne vidi svoju perspektivu u HDZ-u'

Dodao je kako da bi netko bio premijer mora imati više od običnih političkih svojstava, "nešto što vas čini snažnim i odgovornim čovjekom, a ljudskost je također bitna da biste se mogli nosili s velikim izazovima i upravljati državom".

Upitan o vladi nacionalnog spasa u slučaju drugog vala koronavirusa rekao je kako za sada ne vidi potrebu za takvom vladom.

NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Nakon Dobrovića, Strenja objavila da napušta politiku

"Prvo treba vidjeti rezultate, za sada ne vidim potrebu za vladom nacionalnog jedinstva. Koji bi nama bili partneri u toj velikoj koaliciji? Ovi jučer ili danas, koji su pokazali s koliko se neodgovornosti odnose prema ozbiljnim pitanjima. Ja ih tamo zaista ne vidim", ustvrdio je Jandroković.

Mišljenja je i kako je oporbu, koja je posljednjih mjeseci žestoko zagovarala izbore, sada strah jer su premijer Plenković, HDZ i Vlada odlično odradili posao u koronakrizi te je stoga oporba "na ružan i neprimjeren način" krenula s difamacijama članova Stožera. (eg)

Idi na 24sata

Komentari 103

  • ubi.se.od.posla 21.05.2020.

    istina je da niti SDP NIti Škoro nemogu parirati Plenkoviću! I nemogu!

  • crazy mind 20.05.2020.

    tragedija ovog naroda je upravo to sto nema na vidiku osobe koja bi mogla parirati plenkiju ni stranke koja bi mogla parirati hdz.u, za sve to zasluge nose iskljucivo biraci

  • starakajla 20.05.2020.

    Buduči da je plenković u ADZ-u svatko je bolji od njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare