To je to što me zanima!

Jandroković: Vučić treba reći svojima da pripaze što govore

Gordan Jandroković komentirao je izjavu ministra obrane Srbije, Aleksandra Vulina koji je kazao kako će predsjednika Srbije na trgovima dočekati 'ustaše'.
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskog sabora, Gordan Jandroković, dolazeći na sastanak u Vladu gdje su ga čekali Branko Bačić, Vladimir Šeks, Branimir Glavaš i Josip Salapić, komentirao je današnje izjave srbijanskog ministra obrane Aleksandra Vulina.

Podsjetimo, Vulin je kazao kako će predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića 'u Zagrebu dočekati ustaše na trgovima koji će pokušati doći do njega'.

VULINOVA RETORIKA POMIRENJA 'Vučića će u Zagrebu dočekati ustaše, bit će kao u Srebrenici'

'Ustaše po trgovima'

- Tamo će se po trgovima skupiti ustaše i demonstrirat će protiv njegovog dolaska, kao da njegov posjet može donijeti neko zlo. To se događa zbog toga što Vučić ima hrabrosti kazati činjenicu da Srbi imaju svoje interese i da će Srbija braniti svoje ljude koji žive na prostoru Hrvatske, kao i da se neće dogoditi neka nova Oluja - kazao je Vulin.

Gordan Jandroković kazao je kako bi predsjednik Srbije trebao reći svojim suradnicima, a jedan od njih je i Vulin, da paze što govore.

- To je izjava koja nikako ne pridonosi pozitivnom ozračju koje bi trebalo biti vezano uz posjet predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića. To su signali koji su vrlo destruktivni koji mogu pokvariti sve napore koji su do sada učinjeni da bi do tog susreta uopće došlo i da bi on dao nekakav pozitivan rezultat, tako da je to posao koji bi sam predsjednik Srbije trebao odraditi jer je Vulin njegov blizak suradnik, dakle, morao bi reći svojim suradnicima da paze što govore - kazao je za kraj Jandroković.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • nijetebriga 09.02.2018.

    Da ste bar mali dio od svega razumjeli bilo bi dobro, ali bas nista a ostavit komentar, to je vec problem.. Ne za mene -za vas.. sve ste o sebi rekli.. Slucajno sam sinoc na youtube naisla na PTC1 i emisiju upitnik, uoci posjeta predsjednika Srbije Hrvatskoj.. sto Hrvatska nama znaci ili ti, Hrvati i mi.. pogledajte pa se uvjerite tko je u pravu..Jandrokovic il vi na portalu, ili Aco Stankovic.. Jedini objektivan srbijanski politicar Cedomir Jovanovic je zauzeo stav, koji bi svaki ozbiljan politicar trebaoimaz ti kad se radi o odnosima medju susjedima, i zauzimati.. Smucilo mi se slusajuci potpredsjednika vlade Srbije N.Stefanovica i naseg saborskog zastupnika srpske manjine u hrv M. Pupovca gost u emisiji.. Da li ce Vucic doci 12.2 ili na proslavu Oluje? tak mi je banane.. doci treba -ispricati se treba.. Ako pocne podmetati teze koje njemu odgovaraju a ne svjedociti istinu, onda bi mu nasi trebali ultimativno postavit uvjet i ne odustajatat ni mm.. Na dobrosusjedskim odnosima treba radit a ne rovarit i dolijevat ulje na vatru.. btw. vi i danas svi jos vodite rat kao i oni, rat bez oruzja.. Ali ga vodite.. ne zna se tko je gori-istocno od nas il pojedinci u Hrv..

  • marijan50 09.02.2018.

    Za Jandrokovića važi ona: vidla žaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu.

  • Voltaire_ 08.02.2018.

    Gospon ? Njonjo, je tako bio ostar..da se kako se prica gospon ? Vucic uneredio :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare