Obavijesti

News

Komentari 32

Jandroković: Vučić treba reći svojima da pripaze što govore

Jandroković: Vučić treba reći svojima da pripaze što govore
1

Gordan Jandroković komentirao je izjavu ministra obrane Srbije, Aleksandra Vulina koji je kazao kako će predsjednika Srbije na trgovima dočekati 'ustaše'.

VIDEO

Predsjednik Hrvatskog sabora, Gordan Jandroković, dolazeći na sastanak u Vladu gdje su ga čekali Branko Bačić, Vladimir Šeks, Branimir Glavaš i Josip Salapić, komentirao je današnje izjave srbijanskog ministra obrane Aleksandra Vulina.

Podsjetimo, Vulin je kazao kako će predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića 'u Zagrebu dočekati ustaše na trgovima koji će pokušati doći do njega'.

'Vučića će u Zagrebu dočekati ustaše, bit će kao u Srebrenici'

'Ustaše po trgovima'

- Tamo će se po trgovima skupiti ustaše i demonstrirat će protiv njegovog dolaska, kao da njegov posjet može donijeti neko zlo. To se događa zbog toga što Vučić ima hrabrosti kazati činjenicu da Srbi imaju svoje interese i da će Srbija braniti svoje ljude koji žive na prostoru Hrvatske, kao i da se neće dogoditi neka nova Oluja - kazao je Vulin.

Gordan Jandroković kazao je kako bi predsjednik Srbije trebao reći svojim suradnicima, a jedan od njih je i Vulin, da paze što govore.

- To je izjava koja nikako ne pridonosi pozitivnom ozračju koje bi trebalo biti vezano uz posjet predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića. To su signali koji su vrlo destruktivni koji mogu pokvariti sve napore koji su do sada učinjeni da bi do tog susreta uopće došlo i da bi on dao nekakav pozitivan rezultat, tako da je to posao koji bi sam predsjednik Srbije trebao odraditi jer je Vulin njegov blizak suradnik, dakle, morao bi reći svojim suradnicima da paze što govore - kazao je za kraj Jandroković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.