To je to što me zanima!

Janša zatražio glasovanje o povjerenju, otići će iz vlade?

Antikorupcijska komisija utvrdila je veliku razliku između stvarne imovine premijera i one koju je prijavio u svojoj imovinskoj kartici. Janša je tražio glasovanje o povjerenju
Vidi originalni članak

Slovenski premijer Janez Janša je u utorak rekao kako je spreman zatražiti od vodstva svoje stranke da održi tajno glasovanje te da odluči treba li on odstupiti s mjesta predsjednika Slovenske demokratske stranke. 24ur javlja kako će Janša odstupiti s mjesta premijera ako mu stranka izglasa nepovjerenje.

- Ako stranka sa mnom nije zadovoljna odstupit ću s mjesta predsjednika stranke i premijera - rekao je Janša. Antikorupcijska komisija utvrdila je veliku razliku između stvarne imovine premijera i one koju je prijavio u svojoj imovinskoj kartici. Janša je uvjeren kako će se u parlamentu pokrenuti postupak njegove smjene brz obzira na ishod tajnog glasovanja. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 12galis 09.01.2013.

    sve ovo bi trebalo nase politicare vise da zabrine ako budu izbori u sloveniji nista od eu..to ce im tek biti valjan razlog...(slovencima)..normalno ako je korumpiran treba u zatvor ko i svi..

  • zdrawe 09.01.2013.

    to kod nas nemoze bit slucaj,, nikako..))))))

  • pijevac 09.01.2013.

    Kako ljudi misle da su nezamjenjivi,poput krpelja, nemožeš ga otrest i da hoćeš,mislim da je vrijeme da odleži za svoje zasluge...

Komentiraj...
Vidi sve komentare