To je to što me zanima!

Jašarević nije htio odgovoriti na pitanje o snajperu na snimci

Odvjetnik Senad Dupovac kazao je kako je Tužiteljstvo najviše zanimao snajper koji se vidi na dokaznoj snimci no Jašarević nije htio otkriti gdje se sada nalazi
Vidi originalni članak

Pred Tužiteljstvom BiH u ponedjeljak je svjedočio napadač na veleposlanstvo SAD-a u Sarajevu Mevlid Jašarević, piše Aljazeera. Njegov odvjetnik Senad Dupovac kazao je kako je Tužiteljstvo najviše zanimao snajper koji se vidi na oproštajnoj snimci, no Jašarević o puški nije htio govoriti niti otkriti gdje se sada nalazi.

Jašarević je 28. listopada pucao iz kalašnjikova na zgradu veleposlanstva i pri tome ranio policajca koji je čuvao zgradu. Trenutačno je u pritvoru. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • igorskee 20.12.2011.

    Sve vrste terorizma i vjerovanja u nasilje treba nazalost pokoriti nasiljem, tj. pobiti gamad!

  • eurofob 20.12.2011.

    Pa sumnjivo je svako naseljavanje muslimanskog naroda u krajeve ,kako sam negdje procitao blizu granica sa Hrvatskom i srbijom.Ima tu dosta primjera na brcanskom dijelu ali i na odzackom ,poceli su kupovati napustena sela (srpsko selo u blizini Pruda opcina odzak nekad zvano "trnjak "a valjda se i sad tako zove .Sve to treba provjeriti i prekinuti daljnju prodaju sumnjivim osobama dok nije kasno.Arapske zemlje vrse pritisak na mlade muslimane u zabacenim ali i urbanim sredinama,svim nacinima se sluze ( vjera ,novac...) A neki se okrecu Europi koja bez ikakvih provjera i ogranicenja dopusta ulazak imigranata u svoje zemlje a u zadnje vrijeme imaju problema snjima primjer Italija Francuska Engleska di ljudi napustaju cijele gradove jer nemogu zivjeti pokraj tih ljudi,jer se nasilje i kriminal u stostrucijo.Mi srljamo u taj savez ,pa sto nas ceka mislim da nitko nezna ,a kad trebas uci u nesto sto nije definirano do kraja treba valjda dobro razmisliti da li je to nama potrebno.Imamo sve Samo lopove politicare treba pozatvarati jer ako nisu u stanju sad dovesti zemlju u red kako to misle izvesti u Eu .Znaci da nisu sposobni i nek se kupe dok nisu sjebali i ovo malo sto je ostalo u ovoj preljepoj zemlji Hrvatskoj.Samo nam fale jos mudzahedini ,vehabije ...a doci ce i to sa euro zakonima i pravima pojedinaca sve ce to doci i do nas ,malo prava imaju manjine treba im dati jos da ruse i prave drzavu kakvu oni hoce ...

  • 19.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare