To je to što me zanima!

Jasminina majka neutješno je plakala: Nije mogla ni stajati...

Jasmina Dominić pokopana je u 15 sati na groblju u Palovcu kraj svog oca. Na pogreb je došlo nekoliko stotina ljudi, svi koji su se htjeli pozdraviti s prijateljicom i susjedom
Vidi originalni članak

S ljubavlju, tvoja Mama, pisalo je na najvećem vijencu među gomilom cvijeća kojeg je majka Katarina Dominić donijela kćeri na grob.

Na pogreb tragično nestale i ubijene Jasmine Dominić došlo je nekoliko stotina ljudi. Parkiralište lokalnog groblja Palovcu bilo je premaleno za sve one koji su htjeli doći pozdraviti se s prijateljicom i susjedom. Dio mještana parkirao je i na glavnoj cesti, oko 300 metara dalje, a dio njih došlo je i biciklima.

TUGA U MEĐIMURJU Pokopali Jasminu Dominić uz pjesmu 'Ima jedna duga cesta'

Na zvuk trube, žamor među mještanima je nestao te su grobari iz dvorane iznijeli veliki bijeli lijes na čijem je poklopcu bio veliki
bijeli križ. Ispred kolone stajao je muškarac koji je nosio bijeli križ na kojem je pisalo Jasmina Dominić, 23 godine. U pogrebnoj tišini čuo se samo plač i jecaj majke koju su cijelo vrijeme pridržavali članovi obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

-  Zašto? Zašto? – rekla je nerazgovijetno i kroz suze Jasminina majka Katarina.

Sam sprovod počeo je nekoliko minuta nakon 15 sati. Svećeniku je cijelo vrijeme drhtao glas, a tijekom držanja propovijedi nekoliko je puta i sam zaplakao. Lijes su u grob spustili uz pjesmu Milost. Pogrebna kolona na kraju je bila dulja nego što je groblje.

PRIJE UHIĆENJA Sestra rekla policiji: 'Ubila sam je! Zatukla! Ona je imala sve!'

- Isus je oživljavao ljude. Da imamo snage, tada bi mi kao ljudi, poviknuli Jasmina ustani. Jer još nije proživjela svoj život koliko treba. Nitko od nas ne zna kako će život završiti. Možemo reći, ovo je prirodna smrt, ovo je nasilna smrt, ovo je ubojstvo, no nitko ne zna kako će skončati – rekao je svećenik. Nastavio je s riječima:  "Jasmina, iako je završila ovozemaljski život i dalje živi blizu Bogu te da se svi nadaju kako će se jednom s njom i susresti".

VIDEO: SESTRA U PRITVORU U selu Palovec opsadno stanje, na terenu i interventna policija

- Mi nismo ovdje da sudimo. Ni Isus nije sudio. Tu smo da pomažemo, iako to nekad nije u ljudskoj naravni. Ne treba pozivati na osvetu i zlom odgovarati na zlo – rekao je svećenik.

Na kraju sprovoda muškarac je na trubi odsvirao 'Ima jedna duga cesta'.

Idi na 24sata