To je to što me zanima!

Jedan mrtav i više ozlijeđenih u trostrukom sudaru u Istri

Vozila se isključuju na čvorovima Vranja i Lupoglav, a povremeno se zatvara i tunel Učka u smjeru Pazina. Teretna vozila i autobusi se isključuju u Rogovićima i preusmjeravaju na staru cestu prema Pazinu
Vidi originalni članak

Kod vijadukta Rebri na Istarskom ipsilonu, prema prvim informacijama, jutros oko 7.30 sati jedan je čovjek poginuo u trostrukom sudaru vozila u kojoj ima i više ozlijeđenih. Promet je prekinut između čvorova Lupoglav i Cerovlje u oba smjera. 

Vozila se isključuju na čvorovima Vranja i Lupoglav, a povremeno se zatvara i tunel Učka u smjeru Pazina. Teretna vozila i autobusi se isključuju u Rogovićima i preusmjeravaju na staru cestu prema Pazinu. 

Ovo je druga teška nesreća na ipsilonu u tri dana. Podsjetimo, riječka pročelnica Vera Begić Blečić je u četvrtak skrivila prometnu nesreću vozeći se Istarskim ipsilonom u suprotnom smjeru. U nesreći je poginuo Igor Soldatić (41) iz Umaga.

Očevid je u tijeku. 

 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • toby 19.08.2018.

    Koliko ih učestvuje u trostrukom sudaru ?

  • LjutiOtac 18.08.2018.

    ako ne znate voziti brzo vozite polako

  • kormilar 18.08.2018.

    Ljudska sebičnost, nekultura i nedostatak empatije najbolje se vide u saobraćaju gdje su posljedice najtragičnije! Nažalost! Zašto poštivati prometne znakove i sporo putovati u koloni da ti mozak prokuha, ako možeš preticati preko pune linije i brže stići na odredište? Ako i uđeš u škare, drugi će ti učiniti mjesto! Tko ne riskira, taj ne profitira! I obično strada nedužni! Tužno i žalosno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare