To je to što me zanima!

Jedan od izgorjelih mladića se trebao oženiti za tjedan dana?

Opel Tigru je vozio Toni Tare (35) koji je ispao iz auta i poginuo. Drugi poginuli je navodno iz Slavonije i trebao se ženiti, a treći je bio rastavljen i imao je dijete
Vidi originalni članak

Opel Tigrom koja je izgorjela u noći na nedjelju upravljao je 35-godišnji Toni Tare, automehaničar iz šibenskog prigradskog naselja Ražine. Identitet preostale dvojice mladića bit će utvrđen tek nakon što se obavi DNK analiza, jer su njihova tijela izgorjela do neprepoznatljivosti.

- Tijela su bila u tako lošem stanju da se identitet nije mogao utvrditi na klasičan način. Uzorci su poslani u Centar za kriminalistička vještačenja u Zagreb - rekla je glasnogovornica PU Šibensko-kninske Marica Kosor.

Toni Tare je na državnoj cesti D-33 između Tunela Ploča i mjesta Tromilja, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor na Opel Tigrom i izletio iz desnog zavoja izvan ceste. Vozilo se prevrnuo i zapalilo. U prevrtanju je Toni ispao iz Tigre i na mjestu poginuo, dok su dva putnika izgorjela. 

Mještani Ražina tvrde kako sa sigurnošću znaju tko su poginuli, ali o tome ne žele javno govoriti. Navodno je jedan od Slavonac koji je u Ražine došao kao radnik tvrtke "Zagreb-Montaža". Priča se da se trebao oženiti za tjedan dana. Drugi je mladić mještanin, bio je rastavljen i iza sebe je ostavio dijete. Društvo je u subotu bilo na koncertu Mladena Grdovića u Brodarici te da su oko 3 ujutro krenuli u Unešić. 

Sprovod Tonija Tare bit će u utorak u 17.15 sati na mjesnom groblju sv. Jurja u Donjem Polju.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • emma22 07.06.2012.

    R.I.P.

  • apoen 05.06.2012.

    Svi sada žale, najžalosnije je što njih više nema, familije zavijene u crno, dijete iako rastavljen , bez oca, kad se ide na takve zabavice, ide se mozgom a ne alkoholom, toliko godina a u glavama slama, oprostite, strašno, prestrašno, dobro da nije još netko nastradao

  • Marinčica_82 05.06.2012.

    Sućut obiteljima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare