To je to što me zanima!

Jedem po stožerima: Culej bio kod Škore, sad se gura Kolindi

Podržavam Kolindu Grabar-Kitarović za hrvatsku predsjednicu. Dosljednost i odgovornost su najvažnija osobina svakog čovjeka i politički zrelog političara, kaže čovjek koji je prije šest dana podržao Škoru
Vidi originalni članak

 HDZ-ov saborski zastupnik Stevo Culej, koji je u prvom krugu predsjedničkih izbora podupirao Miroslava Škoru, u petak je podržao Kolindu Grabar-Kitarović u utrci za osvajanje novog mandata pozvavši "sve birače desnog centra da ju podrže u okupljanju i mobilizaciji za bolju i jaku Hrvatsku".

- Podržavam Kolindu Grabar-Kitarović za hrvatsku predsjednicu. Dosljednost i odgovornost su najvažnija osobina svakog čovjeka i politički zrelog političara. Istaknuo sam u prvom krugu kako se okrećem i podupirem svog prijatelja Miroslava Škoru. Također sam istaknuo ako Kolinda Grabar-Kitarović uđe u drugi krug da ću je podržati. Danas dosljedno svjedočim svoje stavove - napisao je Culej na svom facebook profilu.

Izrazio je zadovoljstvo što je aktualna predsjednica istaknula snažnu poruku okupljanja oko najvažnijih hrvatskih vrijednosti: domovina Hrvatska, Domovinski rat i branitelji, obitelj, mladež, kršćanski nauk i dr., oko čega se okupljaju on, njegova obitelj i prijatelji.

"Zato pozivam sve moje i naše birače desnog centra da podržimo Kolindu Grabar-Kitarović u okupljanju i mobilizaciji svih nas za bolju i jaku Hrvatsku. Ako biramo neka to bude kockasto", poručio je Culej na svom facebook profilu.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • nix 55 29.12.2019.

    Jedino sta je kockasto je njegova glava, koji smo mi podanicki narod bez svojeg JA, vidi se da smo kroz povijest uvik plesali kako drugi svira

  • arwin 28.12.2019.

    Pa Stevo se bori za dostojanstvo Hrvatskih Branitelja!!!

  • ivica48 28.12.2019.

    Vidim da ovi takozvani Hdzeovci neznaju da je crvena boja Hrvatska nacionalna boja CRVEN -BJELI -PLAVI

Komentiraj...
Vidi sve komentare