To je to što me zanima!

'Jedem zdravu hranu i sebe smatram stabilnim genijem...'

Mislim da sam jako popularan u Velikoj Britaniji. Dokazuju to brojne poruke koje dobivam iz te zemlje. Mislim i da me žene vole jer me mnoge od njih podržavaju, kaže američki predsjednik....
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump izjavio je da postove na Twitteru ponekad objavljuje iz kreveta te za vrijeme doručka i ručka. Čini to uglavnom ujutro i navečer jer je danju, kako kaže, jako zauzeti.

Kako je istaknuo u intervjuu za britanski ITV, sebe smatra "stabilnim genijem", a na pitanje u vezi prehrane odgovorio je da se kvalitetno hrani, prenosi Reuters.

BIJESNA ZBOG PORNO GLUMICE Melania bježi od Trumpa: Zbog njegove afere spava u hotelu?

Kad ga je novinar podsjetio na njegovu ljubav prema hamburgerima i coca-coli, Trump je ponovio da jede kvalitetnu hranu koju spremaju najbolji svjetski kuhari, ali ponekad voli pojesti i nešto iz McDonald'sa.

U svoju popularnost izvan granica SAD-a nimalo ne sumnja:

- Mislim da sam jako popularan u Velikoj Britaniji. Dokazuju to brojne poruke koje dobivam iz te zemlje. Mislim i da me žene vole jer me mnoge od njih podržavaju. 

NEZADOVOLJAN Trump prijeti EU-u zbog 'jako nepravedne' trgovinske politike

Trump je naglasio kako SAD planira sklopiti trgovinski sporazum s Velikom Britanijom nakon Brexita

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Miške 30.01.2018.

    Svi misle o sebi da su geniji ( J. Hašek, čovijek misli da je henije a ono, hovno jest), tako i Tuđman, i ostali da se ne nabraja jer bi se urvijedili ako se tko izostavi. Što mislite o Todoriću, Kutleu, Vidoševiću, Raiću, Sanaderu- sve sami heniji..

  • Mošsimislit 29.01.2018.

    Misli? ahhahahahahaha

  • purgerica prva 29.01.2018.

    Ma nema se Trump kome braniti! Lik je genijalan, to je jasno. tri puta propasti kao milijarder, pronaći detaljčić koji ga u bankrot vodi, i, onda isto riješiti, e, za to morate pročitati jednu od njegovih knjiga. Donald J. Trump, Bill Zanker: "Razmišljaj na veliko i rasturi u poslu i životu", imate i naše izdanje, ne smijem napisati čije da ne bi dobila žutog i blokadu, iz 2009.g. Nakon toga nikad više nema financijske probleme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare