To je to što me zanima!

Jedini semafor u Vrgorcu deset dana je bio van funkcije. Napali ga štakori i pregrizli instalacije

Semafor se nalazi uz cestu kojom upravljaju Županijske ceste i semafor je u njihovoj nadležnosti - rekao nam je prvi čovjek grada gradonačelnik Mile Herceg napomenuvši kako je svjetlosna signalizacija popravljena
Vidi originalni članak

Trebalo je gotovo desetak dana kako bi električari popravili jedini semafor u gradu Vrgorcu koji nije radio, kako saznajemo zahvaljujući štakorima.

- Pregrizli su instalacije i semafor je bio van funkcije, a i što će nam kada nas je svakim danom sve manje. Dobro su miševi i napravili, pustite ih neka i dalje grizu, možda se i nešto pokrene. To su oni upalili četvrto svjetlo i usmjerili ga prema tunelu Ravča-Drvenik kako bi nas sve upozorili na vrijeme i godine. Jer što je deset dana nerada jednog semafora u odnosu na desetke godina obećanja za početak radova na tunelu koji ovom kraju život znači - govori nam u šali Zvonimir Pervan, vlasnik hotela koji se nalazi u neposrednoj blizini raskrižja i semafora.

Ni drugim Vrgorčanima nije "teško palo" što jedini semafor u gradu danima nije mijenjao boje od zelene, narančaste do crvene, jer kako nam je nekolicina njih rekla oni su odavna u "crvenom" što se tiče povijesne investicije tunela Ravča-Drvenik stoga su i ovu nezgodu iskoristili kako bi je na šaljiv način prebacili na puno važnije investicije.

- Semafor se nalazi uz cestu kojom upravljaju Županijske ceste i semafor je u njihovoj nadležnosti - rekao nam je prvi čovjek grada gradonačelnik Mile Herceg napomenuvši kako je svjetlosna signalizacija popravljena i kako je sada sve uredu.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare