To je to što me zanima!

'Jedino suradnjom i dijalogom možemo do boljeg školstva'

Predsjednica saborskog Odbora za obrazovanje Gordana Rusak rekla je kako joj je drago da je stigla ponuda za nastavak suradnje na kurikularnoj reformi
Vidi originalni članak

Predsjednica saborskog Odbora za obrazovanje Gordana Rusak rekla je kako joj je drago da je stigla ponuda za nastavak suradnje na kurikularnoj reformi. 

- Smatram da jedino kroz suradnju i dijalog možemo doći do našeg zajedničkog cilja, a to je bolje školstvo - kazala je. Međutim, i ona se pita na koji način će se ta suradnja ostvariti. 

- Jer sam i ja sama pokušavala ostvariti bolje dijaloge uz pomoć bivšeg ministra, uz pomoć kolege Budaka, uz pomoć predsjednika sindikata Ribića i bezuspješno. Sada se nadam da ćemo tu komunikaciju ipak ostvariti, sjesti za stol, dogovoriti neke stvari, a reforme mora, mora i mora dalje - rekla je Rusak.

Osvrnula se i na to što se neki članovi žale na cenzuru. 

- Ne znam o kojoj je cenzuri riječ, ja nisam osoba koja bi bila cenzor, nikad neću ni biti, vodi me savijest u svakom mom djelovanju, pa tako i u kurikularnoj reformi. Nema novih pravila. Igru dirigira gospodin Budak koji je bio glavni u izradi strategije. Znači, ništa se ne može toj radnoj skupini nametnuti, a da ne prođe kroz ruke gospodina Budaka. Je li gospodin Budak glavni neprijatelj gospodinu Jokiću - zaključila je. 

Upitana je i kako će glasovati o smjeni premijera. 

- Prema svojoj savijesti, vjerujte u moju savijest - poručila je. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • west66 15.06.2016.

    uzalud ti sve titule Rusak

  • LANA555 15.06.2016.

    Školstvo nam je katastrofa.Djeca uce nesto sto im nikad u zivotu nece trebati.Tolko su optereceni s predmetima.Ma grozno

  • ivicamat 15.06.2016.

    dijalog sa onim "antifašistima"..............nemoguće

Komentiraj...
Vidi sve komentare