To je to što me zanima!

Jednoglasna odluka: HRID će podržati opoziv Karamarka

Predsjedništvo Hrvatske inicijative za dijalog (HRID) u srijedu jejednoglasno odlučilo podržati prijedlog izglasavanja nepovjerenja prvom potpredsjedniku Vlade
Vidi originalni članak

Predsjedništvo Hrvatske inicijative za dijalog (HRID) u srijedu jejednoglasno odlučilo podržati prijedlog izglasavanja nepovjerenja prvom potpredsjedniku Vlade Tomislavu Karamarku.

"Predsjedništvo Hrvatske inicijative za dijalog (HRID) donijelo je jednoglasnu odluku kojom će podržati zahtjev za opozivom prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka u Hrvatskom saboru. Stav Predsjedništva je kako je politička odgovornost gospodina Karamarka onemogućavajući faktor normalnog funkcioniranja Vlade i sprovođenja nužnih reformi,  stoji u priopćenju koje je potpiso predsjednik HRID-a i saborski zastupnik Drago Prgomet.

Hrvatski je sabor proširio dnevni red tekuće sjednice s 10 novih točaka, među kojima su i dvije oporbene interpelacije te SDP-ov prijedlog izglasavanja nepovjerenja prvom potpredsjedniku Vlade Tomislavu Karamarku. Karamarkov opoziv traže zastupnici SDP-a i HSU-ov zastupnik Silvano Hrelja, koji smatraju da je prvi potpredsjednik Vlade, zbog poslovne povezanosti tvrtke "Drimia" u vlasništvu njegove supruge Ane s tvrtkom MOL-ova konzultanta Josipa Petrovića, "u okolnostima koje ukazuju na postojanje ozbiljne interesne povezanosti s fizičkim i pravnim osobama čiju su ciljevi i interesi suprotni interesima Hrvatske i hrvatskih građana".

Idi na 24sata

Komentari 55

  • croaticum 02.06.2016.

    Na zalost tako je na Balkanu, osobna mrznja je bitnija nego objektivno gledanje na problem. Siguran sam i kada karamarko ne bi bio kriv da bi prgomet tako odlucio, takav je to mentalni sklop. Cinjenice su bezvrijedne, najbitnije je prljavo igrati , osvetiti se i nedaj Boze zanemariti svoje osobne interese. Viva Balkan, Balkanci i njegovi obozavatelji.

  • ZluradStrašniji 02.06.2016.

    Opoziv... na temelju čega?

  • MAX 2010 02.06.2016.

    zna se tko je odakle i tko drma Hr vrhom.....Zavičajni klubovi-partije..đes ba '?

Komentiraj...
Vidi sve komentare