To je to što me zanima!

Jednoglasno: Dalić je počasni građanin Varaždinske županije

Vijećnici Županijske skupštine te župan Radimir Čačić sa suradnicima, s danas održane sjednice, uputili su poruku podrške Zlatku Daliću i našim reprezentativcima, priopćili su iz Županije
Vidi originalni članak

Na sjednici Županijske skupštine Varaždinske županije u srijedu vijećnici su jednoglasno donijeli odluku da se Zlatka Dalića, izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije, proglasi počasnim građaninom Varaždina, priopćili su iz Županije. 

- Na sjednici Županijske skupštine Varaždinske županije u srijedu, 11. srpnja, vijećnici su jednoglasno donijeli odluku o dobitnicima javnih priznanja Varaždinske županije za 2018. godinu.

Počasnim građaninom Varaždinske županije jednoglasno je proglašen Zlatko Dalić, izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije koji svojim radom i angažmanom u sportu uvelike pridonosi promociji Varaždinske županije.

Vijećnici Županijske skupštine te župan Radimir Čačić sa suradnicima, s danas održane sjednice, uputili su poruku podrške Zlatku Daliću i našim reprezentativcima - stoji u priopćenju. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Zmar116 12.07.2018.

    Ako nekome daješ titulu počasnog Zagrepćanina to znaći da ga inaće ne smatraš Zagrepćaninom....

  • ŽELJKO_2 12.07.2018.

    Daliću treba dignuti spomenik na Sljemenu veći nego onaj Isusu u Rio de Janeiru.

  • Billericay Dickie 12.07.2018.

    I počasni doktor FOI.

Komentiraj...
Vidi sve komentare