Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

Jednoglasno: Dalić je počasni građanin Varaždinske županije

Vijećnici Županijske skupštine te župan Radimir Čačić sa suradnicima, s danas održane sjednice, uputili su poruku podrške Zlatku Daliću i našim reprezentativcima, priopćili su iz Županije

Foto: Varaždinska županija
4 komentara

Na sjednici Županijske skupštine Varaždinske županije u srijedu vijećnici su jednoglasno donijeli odluku da se Zlatka Dalića, izbornika Hrvatske nogometne reprezentacije, proglasi počasnim građaninom Varaždina, priopćili su iz Županije. 

Foto: Varaždinska županija

- Na sjednici Županijske skupštine Varaždinske županije u srijedu, 11. srpnja, vijećnici su jednoglasno donijeli odluku o dobitnicima javnih priznanja Varaždinske županije za 2018. godinu.

Počasnim građaninom Varaždinske županije jednoglasno je proglašen Zlatko Dalić, izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije koji svojim radom i angažmanom u sportu uvelike pridonosi promociji Varaždinske županije.

Vijećnici Županijske skupštine te župan Radimir Čačić sa suradnicima, s danas održane sjednice, uputili su poruku podrške Zlatku Daliću i našim reprezentativcima - stoji u priopćenju. 

POGLEDAJTE VIDEO

[video: 1200527 / ]

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message