To je to što me zanima!

Jednogodišnja beba Hrvata je u komi, progutala je drogu...

Jednogodišnja je beba dvoje Hrvata u četvrtak hospitalizirana u vrlo teškom stanju u talijanskom gradu Foggiu nakon što je progutala drogu, najvjerojatnije kanabinoida...
Vidi originalni članak

Kako pišu talijanski mediji, beba je u četvrtak navečer primljena na intenzivnu njegu bolnice u Foggiu te je stavljena u induciranu komu. Prema prvim informacijama, radi se o djetetu hrvatskih roditelja, 34-godišnjakinje i 39-godišnjaka. 

Dijete je već pri dolasku u bolnicu bilo u 'vrlo ozbiljnom' stanju i bez svijesti. Liječnici su odmah napravili pretrage kako bi utvrdili je li dijete progutalo opojnu drogu, o čemu su obavijestili i talijansku policiju. 

Policija je pretražila dom hrvatskog para, ali u njemu nije pronašla tragove droge. 

Istraga traje i dalje, a liječnici se nastavljaju boriti za život djeteta. 

DRAMA NA HITNOJ U ZAGREBU Roditelji su je doveli u bolnicu: Curica se otrovala kokainom...

Idi na 24sata

Komentari 57

  • centarfor 12.10.2019.

    Pa naravno da u kući nisu našli ništa. Sve su djetetu ugurali u usta jer drogu sigurno nisu držali na podu pa je dijete puzajući po podu naišlo na drogu. A ako je droga bila na stolu onda je to jedno vrlo napredno i vrlo visoko dijete koje je drogu pokupilo sa stola. To što brazilac može napraviti ne može nitko.

  • škver 12.10.2019.

    Bog i Hrvati.

  • 12.10.2019.

    Ajde svi skupa dosta sr***a jedni po drugima!!! Mene više zanima od kud "karabinima" zaključak da je droga kanabinoidne vrste ako nisu u stvarima roditelja našli ništa? To je veći misterij.....A kaj se državljanstva roditelja tiče -svi znamo da si uz malo "šparanja" svako može priuštiti hrvatsko državljanstvo. U cijeloj priči je najmanje upravo pravih hrvata (onih čije su obitelji tu živjele-ne vikendičarile- i prije 90-ih). Hrvati su većinom zauzeti borbom za egzistenciju (plaćanje kredita,stanarine,režija,namirnica i ostalih potrepština ) .

Komentiraj...
Vidi sve komentare