To je to što me zanima!

Jednogodišnje blizance roditelj pronašao mrtve u automobilu ispred vrtića, tamo bili 9 sati

Čini se da su dječaci u automobilu bili zatvoreni od jutra te su vjerojatno umrli zbog izloženosti prevelikoj vrućini, rekla je mrtvozornica Nadia Rutherford. Temperature u Columbiji su u srijedu prelazile 27 stupnjeva Celzijusa
Vidi originalni članak

Dvadesetomjesečne dječake, blizance Brysona i Braydena McDaniela, jedan je od roditelja pronašao mrtve na stražnjim sjedalima automobila ubrzo nakon dolaska 'po njih' u vrtić oko 17.40 sati. Čini se da su dječaci u automobilu bili zatvoreni od jutra te su vjerojatno umrli zbog izloženosti prevelikoj vrućini, rekla je mrtvozornica Nadia Rutherford na konferenciji za novinare o ovom slučaju, prenosi AP.

UŽAS KOD BANJE LUKE Djevojčica (4) u BiH umrla od vrućine zatvorena u automobilu

Temperature u Columbiji su u srijedu prelazile 27 stupnjeva Celzijusa. Istraga je u tijeku, nitko nije uhićen, a vlasti nisu objavile nikakve druge detalje. U sljedećih nekoliko tjedana znat će se detalji, rekla je Rutherford i naglasila da su dječaci inače izgledali dobro zbrinuti te su bili upisani u vrtić.

Temperature u Columbiji su u srijedu prelazile 27 stupnjeva Celzijusa.

Dodala je i da su roditelji izbezumljeni, no nije navela njihova imena  jer ih ne želih kriminalizirati u slučaju da se radi o nesretnom slučaju.

- Ne možemo govoriti o tome kako su i zašto djeca bila toliko dugo ostavljena u vozilu. Ako se pokaže da se radilo o nesretnom slučaju, obitelji treba pružiti mir. Ali ako se radilo o kaznenom djelu, učinit ćemo sve kako bi bila provedena pravda za dječake - kazala je Rutherford.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • 06.09.2021.

    Kad zeli neko ubiti svoju djecu.onda zaboravi ih na suncu.a jeli mobitel zaboravio

  • ostaonevjeran 03.09.2021.

    copy-paste old rararara

  • nnjmkd 03.09.2021.

    Ja shvaćam da im veće kazne ne treba, ali, eto, ne mogu to razumjeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare