To je to što me zanima!

Jeftinije do 90 posto: Puding za 2, a litra deterdženta 5 kn

Žabac na Trešnjevci prostire se na 300 kvadrata, a u dućanu se prodaje višak robe iz tvornica, slomljena ambalaža i proizvodi koji su pred istekom roka trajanja
Vidi originalni članak

Sretan sam što se ova trgovina otvorila i na Trešnjevci. Sve je puno povoljnije i siguran sam da ću na blagajni platiti barem pedeset posto manje nego drugdje, ispričao nam je Ivan Jurjević (75).

On je u novootvorenom Food Outletu Žabac kupio džem, maramice, dvije juhe i puding. Na to je potrošio svega desetak kuna. U ostalim trgovinama taj bi iznos bio puno veći, stoga ne čudi da će Ivan, kako je rekao, svaki dan svoju kupovinu namirnica obavljati baš u Žapcu.

Na adresi Tratinska 80A u ponedjeljak se otvorila trgovina u kojoj su cijene proizvoda niže i do 90 posto. Nastavak je to poduzetničke start up priče Maje i Maria Žambokija koji su prvu takvu trgovinu otvorili prošle godine u Tkalčićevoj ulici u Zagrebu. Žabac na Trešnjevci prostire se na 300 kvadrata, a u dućanu se prodaje višak robe iz tvornica, slomljena ambalaža i proizvodi koji su pred istekom roka trajanja. Roba je zdravstveno ispravna, a bračni par Žamboki u asortiman će uskoro uvesti i deterdžente za pranje rublja, omekšivače te deterdžente za suđe u rinfuzi. Građani će tako moći doći sa svojim bocama i kupiti deterdžent koji će se prodavati za 5 kuna po litri.

- Isplati se kupovati ovdje, sve je puno jeftinije. Rok trajanja je kraći, ali ako se hrana odmah potroši, to nije problem - rekla je Zagrepčanka Maja (78). Dodala je da je za umirovljenike koji nemaju velika primanja Food Outlet Žabac odlična stvar.

- Svi znamo kakav je standard u Hrvatskoj pa je logično da ljudi dolaze. Blagajne su nam pune. U ponudi imamo oko 2000 različitih artikala - rekao je Igor Vujičić, asistent direktora Food Outleta.

Pozvao je građane da dođu u Žabac i kupuju puding za dvije kune, šlag ili sladoled za četiri ili pola litre ledenog čaja za 4,5 kune...     

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Linz 04.04.2017.

    Za Žabac.........................spremni !!!

  • lavlje srce 68 04.04.2017.

    Ja puding naso u konzumu po 1.80 kn i deterdent od litre za 6 kn.A jel neka razlika mos misliti.Bas cu otici vidjeti ali sumnjam u cijene.To je sve navlakusa za naivne.

  • sol 04.04.2017.

    Sad ce navaliti iz sabora da kup sto jeftiije :::::))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare