To je to što me zanima!

Jelavić dao iskaz sudu: Koga biste vi zvali ako ne prijatelja?

Horvatinčićev odvjetnik Branko Baica dodao je kako je sutkinji danas iskaz dalo i dvoje djelatnika Hoto grupe zbog priopćenja za javnost odmah nakon nesreće
Vidi originalni članak

Davor Jelavić, pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za prostorno uređenje, dao je u srijedu svoj iskaz istražnoj sutkinji Županijskog suda u Zagrebu. Tomo Horvatinčić, je naime, 16. kolovoza, neposredno nakon nesreće koju je izazvao svojim gliserom, nazvao upravo Jelavića.

- Ponovio sam sve što već piše u novinama - kazao je Jelavić nakon izlaska sa ispitivanja. Na upit zašto je Horvatinčić zvao baš njega, odgovorio je :'A koga biste vi zvali, ako ne obitelj i prijatelje, a ja se sa Tomom znam od 1964.'

>>> Horvatinčiću je glava pala na komande, a bili smo na palubi

Horvatinčićev odvjetnik Branko Baica dodao je kako je sutkinji danas iskaz dalo i dvoje djelatnika Hoto grupe zbog priopćenja za javnost odmah nakon nesreće. Oni su svjedočili kako je priopćenje sastavljeno u Hoto grupi te da na njegov sadržaj Horvatinčić nije utjecao jer je nakon nesreće bio u potpunom šoku.

Ovime su ispitani svi svjedoci u istrazi nesreće u kojoj je živote izgubilo dvoje talijanskih državljana. Zagrebačka istražna sutkinja spis će sada vratiti šibenskom kolegi Branku Iviću koje bi trebao odlučiti hoće li Horvatinčića, kojem pritvor ističe 16. rujna, pustiti da se brani sa slobode.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Satruncica 15.09.2011.

    Ako ga puste iz zatvora, a bojim se da hoće, jer su veze već debelo proradile a i rade i dalje, dokaz je da živimo u KORUMPIRANOJ i SRAMOTNOJ državi. Odvjetnici talijanske obitelji predlažemo da cijeli slučaj dadu na sva zvona u talijanskoj štampi i obrate se u EU kojoj se toliko ulizujemo.... Što se one njegove droce tiče, bolje bi joj bilo da je rekla istinu a ne pričala o sendviču s kulenom. Radila je ona nešto drugo a ne sendvič.... Fuj, gade mi se. Kao i vinja, nadam se da će se o tome glas čuti daleko u EU.... gdje se guramo kao tovari u magli....

  • FairPlay 14.09.2011.

    pročelnik ureda za graditeljstvo najbolji prijatelj!!!!!!!!....di je tu uskok nije ni čudo da niko nema šanse protiv horvatinčića u varšavskoj a i dalje.

  • ZokiGablec 14.09.2011.

    ma pustite ga tak niš od toga svega on bu i dalje ljetoval na svojoj jahti gazil sirotinju i niko mu niš nemre,samo nas zamarate sa tim kupovanjem vremena,i to je to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare