To je to što me zanima!

'Hvala svima koji su pomogli, idem na prvu operaciju oka...'

Dr. Ivan Gabrić je rekao da će joj operacijom prirodnu leću zamijeniti umjetnom i da se radi o složenoj operaciji. Jeličin vid počeo je slabiti zbog dijabetesa Tipa 1M
Vidi originalni članak

Plakala sam bojeći se da ću uskoro ostati slijepa, a vidim samo pet posto. Nemam novca, ne mogu čekati i u utrci sam s vremenom. A onda se bratić dosjetio i na mojem profilu opisao moju situaciju. Dobri ljudi su mi u roku sedam dana poslali 26.000 kuna, rekla je Jelica Klarić (25) iz bjelovarskog naselja Maglenča.

To joj je dovoljno za operaciju jednog oka. Već u ponedjeljak ide na operaciju u Kliniku Svjetlost gdje će pokušati spasiti vid. Sada vidi samo sjene. Druga bi operacija trebala biti unutar narednih mjesec dana. Operacije inače koštaju 80.000 kuna, su u klinici izašli u susret i dali joj da plati samo pola cijene te da se odriču zarade.

Dr. Ivan Gabrić je rekao da će joj operacijom prirodnu leću zamijeniti umjetnom i da se radi o složenoj operaciji. Jeličin vid počeo je slabiti zbog dijabetesa Tipa 1 s kojim se bori čitav život.

Inače živi u skromnim uvjetima sa sedmogodišnjim sinom te svojim roditeljima. Majka joj prima 1400 kuna socijalne pomoći, otac dobije 350 kuna, a Jelica na ime dječjeg dodatka 299 kuna. Ova nezaposlena kuharica ne može sakriti sreću zbog akcije prikupljanja novca za njenu operaciju.

- Hvala svima koji su odlučili pomoći i dali novac. Presretna sam - rekla je Jelica koja vjeruje da će na operaciji proći sve dobro.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • frenky___ 18.03.2018.

    Sretno dušo

  • sunčanana 18.03.2018.

    Čini se da hzzo ima vrlo kratak popis usluga koje pokriva.

  • Pancho 18.03.2018.

    Žalosno je to kaj ispada da oni koji rade u privatnim klinikama znaju i mogu operirati i riješiti problem ,a ovi kaj rade po bolnicama "kao" ne znaju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare