Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Hvala svima koji su pomogli, idem na prvu operaciju oka...'

Dr. Ivan Gabrić je rekao da će joj operacijom prirodnu leću zamijeniti umjetnom i da se radi o složenoj operaciji. Jeličin vid počeo je slabiti zbog dijabetesa Tipa 1M

Foto: Željko Rukavina/24sata
33 komentara

Plakala sam bojeći se da ću uskoro ostati slijepa, a vidim samo pet posto. Nemam novca, ne mogu čekati i u utrci sam s vremenom. A onda se bratić dosjetio i na mojem profilu opisao moju situaciju. Dobri ljudi su mi u roku sedam dana poslali 26.000 kuna, rekla je Jelica Klarić (25) iz bjelovarskog naselja Maglenča.

To joj je dovoljno za operaciju jednog oka. Već u ponedjeljak ide na operaciju u Kliniku Svjetlost gdje će pokušati spasiti vid. Sada vidi samo sjene. Druga bi operacija trebala biti unutar narednih mjesec dana. Operacije inače koštaju 80.000 kuna, su u klinici izašli u susret i dali joj da plati samo pola cijene te da se odriču zarade.

Dr. Ivan Gabrić je rekao da će joj operacijom prirodnu leću zamijeniti umjetnom i da se radi o složenoj operaciji. Jeličin vid počeo je slabiti zbog dijabetesa Tipa 1 s kojim se bori čitav život.

Inače živi u skromnim uvjetima sa sedmogodišnjim sinom te svojim roditeljima. Majka joj prima 1400 kuna socijalne pomoći, otac dobije 350 kuna, a Jelica na ime dječjeg dodatka 299 kuna. Ova nezaposlena kuharica ne može sakriti sreću zbog akcije prikupljanja novca za njenu operaciju.

- Hvala svima koji su odlučili pomoći i dali novac. Presretna sam - rekla je Jelica koja vjeruje da će na operaciji proći sve dobro.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message