Obavijesti

News

Komentari 33

'Hvala svima koji su pomogli, idem na prvu operaciju oka...'

'Hvala svima koji su pomogli, idem na prvu operaciju oka...'
1

Dr. Ivan Gabrić je rekao da će joj operacijom prirodnu leću zamijeniti umjetnom i da se radi o složenoj operaciji. Jeličin vid počeo je slabiti zbog dijabetesa Tipa 1M

VIDEO

Plakala sam bojeći se da ću uskoro ostati slijepa, a vidim samo pet posto. Nemam novca, ne mogu čekati i u utrci sam s vremenom. A onda se bratić dosjetio i na mojem profilu opisao moju situaciju. Dobri ljudi su mi u roku sedam dana poslali 26.000 kuna, rekla je Jelica Klarić (25) iz bjelovarskog naselja Maglenča.

To joj je dovoljno za operaciju jednog oka. Već u ponedjeljak ide na operaciju u Kliniku Svjetlost gdje će pokušati spasiti vid. Sada vidi samo sjene. Druga bi operacija trebala biti unutar narednih mjesec dana. Operacije inače koštaju 80.000 kuna, su u klinici izašli u susret i dali joj da plati samo pola cijene te da se odriču zarade.

Dr. Ivan Gabrić je rekao da će joj operacijom prirodnu leću zamijeniti umjetnom i da se radi o složenoj operaciji. Jeličin vid počeo je slabiti zbog dijabetesa Tipa 1 s kojim se bori čitav život.

Inače živi u skromnim uvjetima sa sedmogodišnjim sinom te svojim roditeljima. Majka joj prima 1400 kuna socijalne pomoći, otac dobije 350 kuna, a Jelica na ime dječjeg dodatka 299 kuna. Ova nezaposlena kuharica ne može sakriti sreću zbog akcije prikupljanja novca za njenu operaciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Hvala svima koji su odlučili pomoći i dali novac. Presretna sam - rekla je Jelica koja vjeruje da će na operaciji proći sve dobro.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a