To je to što me zanima!

Jeremića izbacuju iz stranke? "Bilo bi mi teško da me izbace"

Vuk Jeremić stranci ne želi vratiti mandat u Skupštini, zbog čega bi ga u četvrtak mogli izbaciti iz stranke. Izvršni odbor Demokratske stranke se sastaje u 17 sati
Vidi originalni članak

Bivši ministar vanjskih poslova Srbije i predsjednik Generalne skupštine UN-a, Vuk Jeremić, u četvrtak je doputovao na izvanredni sastanak s vodstvom Demokratske stranke. Jeremiću za osam mjeseci istječe mandat u UN-u te bi se vratio u Srbiju, a s vodstvom svoje stranke nije u dobrim odnosima. 

Media Servis javlja kako Jeremić stranci ne želi vratiti mandat u Skupštini, zbog čega bi ga u četvrtak mogli izbaciti iz stranke. Izvršni odbor Demokratske stranke se sastaje u 17 sati, a predsjednik Dragan Đilas je na dnevni red stavio mjeru isključenja za Jeremića i bivšeg ministra poljoprivrede Dušana Petrovića koji je u istoj situaciji.

Jeremić je istaknuo kako ne namjerava prijeći u drugu stranku ili osnovati svoju. Kaže kako bi mu jako teško palo da ga novo vodstvo DS-a izbaci iz stranke. Dodaje kako se nada da će doći do kompromisa.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • WOMANIZER 31.01.2013.

    nama je ovo jako bitno!

  • najiram 10 31.01.2013.

    a kaj tuguješ zememo te mi v naše stranke budeš glavni mesto milanoviča imaš podrčku u svakom pogledu od naprednih snaga

  • Stanko_1_1 31.01.2013.

    kada mu vidim facu povrača mi se. ako je ikako moguće nemojste stavljati njegovu fotku u vijesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare