To je to što me zanima!

Jeste ju vidjeli? Sumnjaju da je počinila više krađa i prijevara

Policija traga za ženom srednje dobi koju sumnjiče za više krađa i računalnih prijevara na području Crikvenice. Ako imate bilo kakve informacije javite ih policiji
Vidi originalni članak

Policija traga za ženom srednje dobi koju sumnjiče za više krađa i računalnih prijevara na području Crikvenice. Ona je još u rujnu 2011. godine u poslovnici Erste banke u Novom Vinodolskom pokušala podići novac pomoću isprava, bankovnih kartica i štedne knjižice koji su ukradeni ženi (56), nakon čega se udaljila u nepoznatom smjeru, izvijestila je policija.

Policija je objavila fotografiju moguće kradljivice koja je srednje dobi i tjelesne građe, visoka oko 170 centimetara, te je imala izražene pramenove. Nosila je dioptrijske naočale, narančastu majicu i veću torbu na ramenu. 

Ako imate informacije o ženi s fotografije možete se javiti policiji u najbližu postaju i na brojeve telefona 051/439 010, 051/ 439 039 ili 192. 

Idi na 24sata

Komentari 228

  • VladoSiladic 05.04.2013.

    ko tu koga jake kamere toliko piksela na razbacivanje u svijetu i tehnologije a slika i rukom bi je bolje iscrtao ni sebe nebi prepoznao na takvim fotografijma

  • kukurikuu 04.04.2013.

    strasno mi je vidjeti koliko ljudi podrzava ovu kradljivicu, ne razmisljaju da i sami mogu postati zrtva takve lopuze.

  • moduk 04.04.2013.

    Ja stalno vidim Sanadera. Ukrao milijarde ! Nisam nikome javio! Nisam lud!

Komentiraj...
Vidi sve komentare