To je to što me zanima!

Pronašli Lauru (12): Majka je javila da je djevojčica s obitelji

Laura je nestala u subotu navečer u zagrebačkoj ulici Horvatovac. Lauru su pronašli te je majka u ponedjeljak ujutro javila da je curica na sigurnom...
Vidi originalni članak

Laura Denona (12) nestala je u subotu navečer u zagrebačkoj ulici Horvatovac. 

Prema najnovijim informacijama, Lauru su pronašli. Majka Jasna javila je da je djevojčica dobro te da je s obitelji.

- Upravo je sada otišla policija. Laura je već jednom pobjegla u veljači ove godine, otišla je usred noći. Ona i njena sestra su sljedeći dan trebale otići kod oca, ali ona je pobjegla noć prije. Otišla je direktno ocu, oko 5 ujutro mu je pozvonila na kućni prag. Policija se meni tada javila dva sata kasnije, oko 7 ujutro - rekla nam je Laurina majka Jasna nakon nestanka.

Nestala djevojčica

- Ovaj put je slična situacija. Ona je trebala ići kod oca, jer smo prošla tri tjedna proveli kod mene na praznicima. Taj dan smo bile u kinu, prošetale smo i proveli lijepo cijeli dan. Došli smo doma, a ja sam zaspala. Starija kći je pogledala seriju, a Laura je slagala puzzle u sobi. Kad je starijoj kćeri završila serija, otišla je spavati i vidjela svjetlo u kupaonici. Kako Laure nije bilo u sobi, mislila je da je u kupaonici. Odmah je zaspala. Ja sam se probudila ranije ujutro, ali ih nisam htjela odmah buditi. Pogledala sam u sobu oko pola deset, starija je spavala, a Laure nije bilo - kaže nam Laurina majka. 

- Obavijestila sam sve, i bivšeg muža i policiju, ali nitko još uvijek ništa ne zna. Pretpostavljam da je uzela tamnoplavi ruksak i sive tenisice. Ima 12 godina, visoka je oko 168 cm, ima 65 kilograma, malo je pogrbljenija, ima malo šira ramena, a donjim zubima zna hvatati usnicu - kaže nam majka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 22.07.2019.

    A što je sa ovom Slovenkom?

  • 22.07.2019.

    Hvala dragome Bogu što su je pronašli. Lijepa djevojčica :-)

  • 22.07.2019.

    Teška životna priča. Najteža za djecu. Onaj tko je potaknuo taj razvod trebao bi se zamisliti nad svojom neodgovornošću i nedosljednošću. Ono dok nas smrt ne razdvoji. No lako je pametovati a sudbine su različite.

Komentiraj...
Vidi sve komentare