To je to što me zanima!

Jezerinac: Crkva može reći ljudima za koga da glasaju

Jezerinac je na misi u Karlovcu rekao da budući predsjednik treba brinuti o vrijednostima naše nacije. Nije propustio diskretno kritizirati Mesića
Vidi originalni članak

Monsinjor Juraj jezerinac na misi je u Karlovcu poručio kako Katolička crkva želi pomoći vjernicima pri odabiru kandidata na predsjedničkim izborima.
- Crkva se neće nikada ušutkati! Štoviše, govoriti će svugdje, u zgodno i nezgodno vrijeme. Budući predsjednik treba posvetiti brigu vrijednostima naše nacije. On ne smije biti predsjednik samo nekih građana - osvrnuo se Jezarinac na predsjednika Mesića. Vjernicima je poručio da obavezno izađu na predsjedničke izbore "jer kasnije neće imati pravo kritizirati", piše Slobodna Dalmacija.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • bogs 03.12.2009.

    Ne seri. I zabij si križeve iz državnih ustanova kao obzirom da su neustavni. I zaboravi novac koji muzeš od države obzirom da ni to nije ustavno. I odbij s vjeronaukom u crkvu. I poćni plaćat porez majmune, kad znaš u toj finoj halji laprdat protiv abortusa neradne nedilje komunizma umjetne oplodnje kondoma filmova knjiga i sveg ostalog što te se ne tiče. Marš.

  • TOMO OMIS 03.12.2009.

    normalno da može reći a ko će se toga pridržavati njegova je stvar. J a sam vjernik i da nije crkve bilon nebi bilo hrvatskog naroda ona je bila naš zadnji štit u zločinačkom titoizmu i komunizmu te nakaradnoj yugoslaviji ali meni nutk nemože natjerati ii otjerati od nekog tako da ja glasam za profesora jurčevića jer jedino on od svih kandidata diše hrvatski i nije od ostataka komunističkog režima

  • Voxo 03.12.2009.

    Miješanje Crkve u politiku NIKAD nije donijelo ništa dobra, neće ni ovaj put biti iznimka. Ako žele pomoći narodu, neka to učine...pa ne mora svaki od njih voziti baš Mercedesa, BMW ili Audi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare