To je to što me zanima!

Jihadi John bez maske najavio nastavak pokolja - u Britaniji

Zloglasni krvnik u najnovijem se videu kune kako će nastaviti s odrubljivanjem glava taocima Islamske države, ali i najavio veliki povratak u rodnu Britaniju...
Vidi originalni članak

Zloglasni i zapadu najpoznatiji pripadnik Islamske države poznat i kao 'Jihadi John' prvi je put snimljen bez karakteristične crne maske. Snimka je navodno nastala u Siriji prije nekoliko mjeseci, a objavio ju je Daily Mail

Objavljena snimka skraćena je na tek nekoliko sekundi dok u originalu traje minutu i 17 sekundi. Osim nastavka misije pogubljivanja neprijatelja Islamske države, Jihadi John je na snimci najavio i povratak u rodnu Veliku Britaniju i to u društvu vođe terorističke organizacije. 

Podsjećamo, Jihadi John početkom je godine identificiran kao 27-godišnjak Mohammed Emwazi iz Londona. Dosad je, pretpostavlja se, smaknuo sedam ljudi, a među njima su bila i dva Britanca. 

Idi na 24sata

Komentari 237

  • najobicnijidrskidripac 25.08.2015.

    ...ma jeo bi ti meni (klececi s raspelom oko vrata i krunicom u ruci) iz moje ruke masni kompot od prasetine...

  • Taragea 24.08.2015.

    Čujem i ne vjerujem da u Engleskoj nisu svi građani jednaki pred zakonom. Ako neku muslimansku ženu koja želi živjeti kao svaka građanka, osudi njena rodbina, Englezi navodno kažu; to su važi zakoni i ne štite je. Takva nam Europa ne treba. Trebala je štititi naš način života, a ona samo hoće naseliti što više ljudi? čemu? kada nam isil dođe na granice, opet će naša mladost ginuti. Hrvatska nikada nije imala kolonije i nije nikome dužna za razliku od Francuza i Engleza.

  • lokal patriota 24.08.2015.

    Ako se taj john ili kako već zove posrbi ,možda je već sa izbjeglicama u beogradu i satavlja bombe u nekom od hotela.Biti će belaja pa odoše jaja. Spasiti će nas pušićka,a zoki će ga izazvati za jednu boks rundu pa tko bolji pobjeđuje.Zoki i tako nije trenirao od 91,sad mu je prilika da pokaže šta je onda naućio dok smo mi krvarili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare